fråga våra kirurger

Har du en fråga till våra kirurger?

För oss är varje patient unik! Välkommen att ställa frågor till våra kirurger som är experter med dokumenterade specialkompetenser inom respektive behandlingsområde. Conturkliniken® har utfört plastikkirurgi & estetiska behandlingar sedan 1995 och har över 15000 nöjda kunder. Vi erbjuder behandlingar med fokus på att ge dig som kund ett tryggt, unikt och kvalitativt omhändertagande.

För andra frågor och svar, klicka här

Ring oss Boka ditt besök online

Dr. Richard Rylander

Hem | Läkare | Dr. Richard Rylander
Dr. Richard Rylander, specialst inom plastikkirurgi i Stockholm.

Dr. Richard Rylander

Richard Rylander är sedan 2001 specialist i plastikkirurgi och är även specialist i Öron näs och halssjukdomar sedan 1996. Dr Rylander har arbetat heltid med estetisk kirurgi sedan 2006.
Dr. Rylander har en bred plastikkirurgisk erfarenhet och har framför allt ett stort specialintresse för näsans kirurgi, estetiskt såväl som funktionellt.

Dr Rylander har också kompetens inom bröstkirurgi, bröstförstoring, bröstlyft och kombination förstoring / lyft, liksom även korrektion av manlig bröstkörtel, gynekomasti såväl som övrig kroppsformande kirurgi som t.ex. bukplastik.

Dr Rylander har varit verksam som biträdande överläkare på Kliniken för rekonstruktiv plastikkirurgi vid Karolinska sjukhuset. Han har tjänstgjort i USA som visiting fellow i Oregon USA, Oregon Health and Science University hösten 2003 med särskild inriktning på ansiktets och näsans kirurgi.

2006-2010 arbetade Dr. Rylander på Plastikkiruggruppen Sabbatsberg. Han kommer närmst från Lidingökliniken där han var verksam sedan 2010 – 2013. Rylander är sedan 2013 verksam på Conturkliniken i Stockholm.

Utbildning kontinuerligt hos de ledande inom respektive område.

Boka rådgivning

Rådgivning fram till kl 19:00 på måndagar och tisdagar!

Nu erbjuder vi kvällsmottagningar på kliniken.
Måndagar och tisdagar kan du boka rådgivning
med Dr Filip Farnebo fram till kl 19:00

Varmt välkommen önskar vi på Conturkliniken!

Boka rådgivning

Dr. Rylander är medlem av:

  • Svensk förening för estetisk plastikkirurgi
  • Svensk plastikkirurgisk förening
  • Svensk förening för öron- näsa- och halssjukdomar
  • ISAPS: International Society od Astethic Plastic Surgery