fråga våra kirurger

Har du en fråga till våra kirurger?

För oss är varje patient unik! Välkommen att ställa frågor till våra kirurger som är experter med dokumenterade specialkompetenser inom respektive behandlingsområde. Conturkliniken® har utfört plastikkirurgi & estetiska behandlingar sedan 1995 och har över 15000 nöjda kunder. Vi erbjuder behandlingar med fokus på att ge dig som kund ett tryggt, unikt och kvalitativt omhändertagande.

För andra frågor och svar, klicka här

Ring oss Boka ditt besök online

Läkare

Hem | Läkare

Conturkliniken® i Stockholm läkare

På Conturkliniken i Stockholm har våra läkare en mycket lång sammanlagd erfarenhet av kirurgi. Vi arbetar enligt Conturmetoden. Den innebär att varje person är unik och behöver en individuell plan för att vi ska kunna uppnå ett naturligt och vackert resultat.  Under en konsultation kommer vi tillsammans fram till en lösning som passar just dig.

Conturmetoden® handlar inte bara om själva ingreppet, utan också om att ge varje patient ett personligt omhändertagande genom hela behandlingen. Även om varje behandling är individuellt upplagd, följer vi alltid en viss arbetsgång där uppföljningen efteråt är minst lika viktiga som själva ingreppet.

Ett läkarteam i framkant

Att ligga i framkant rent tekniskt är viktigt för oss. Vi vill vara säkra på att våra patienter får ut det bästa av senare års utveckling. Därför ser vi till att kontinuerligt vidareutbilda oss hos världens ledande läkare/forskare.

Allt handlar om att du ska känna konstant förtroende.

Conturklinikens läkare

Dr. Gunnar Göransson - Klinikchef
Dr. Gunnar Göransson - Klinikchef
Kirurg med specialinriktning mot estetisk kirurgi och laserkirurgi. Har sedan 1988 arbetat med estetisk kirurgi och laserbehandlingar / kirurgi.
Läs mer om Dr. Göransson
Dr. Leif Perbeck - Docent, kirurg
Dr. Leif Perbeck - Docent, kirurg
Dr. Perbeck har 30 års erfarenhet av bröstplastik-operationer i form av bröstförstoringar med eller utan lyft och bröstförminskningar, både inom offentlig och privat vård.
Läs mer om Dr. Perbeck
Dr. Richard Rylander - Plastikkirurg
Dr. Richard Rylander - Plastikkirurg
Rylander är dubbelspecialist sedan 2001 i plastikkirurgi och sedan 1996 i Öron- Näsa och Hals sjukdomar. Rylander har sedan 2006 arbetat heltid med estetisk kirurgi
Läs mer om Dr. Rylander
Dr. Filip Farnebo - Plastikkirurg
Dr. Filip Farnebo - Plastikkirurg
Dr Filip Farnebo är specialist i plastikkirurgi. Examen 2008 vid Karolinska Institutet i Stockholm . Specialistutbildad vid Kliniken för Rekonstruktiv Plastikkirurgi på Karolinska Sjukhuset.
Läs mer om Dr. Farnebo
Dr. Carl Henrik Schelp - Specialist i Kärlkirurgi
Dr. Carl Henrik Schelp - Specialist i Kärlkirurgi
Dr Carl Henrik Schelp är dubbelspecialist i kärl- och allmänkirurgi. Han har bred kärlkirurgisk erfarenhet, och har tidigare bland annat arbetat som överläkare på Universitetssjukhuset i Bergen (Norge) fram till 2014.
Läs mer om Dr. Schelp
Boka konsultation

Boka konsultation online med vårt enkla bokningssystem!

Vår personal är erfaren och är vana att kunna svara på de flesta frågor. Vid en konsultation får du oftast svaren på alla dina frågor. Så tveka inte att kontakta oss redan idag! Du kan alltid kontakta oss på Telefon: 08 - 503 858 00 alternativt maila till info@conturkliniken.se
Boka konsultation