fråga våra kirurger

Har du en fråga till våra kirurger?

För oss är varje patient unik! Välkommen att ställa frågor till våra kirurger som är experter med dokumenterade specialkompetenser inom respektive behandlingsområde. Conturkliniken® har utfört plastikkirurgi & estetiska behandlingar sedan 1995 och har över 15000 nöjda kunder. Vi erbjuder behandlingar med fokus på att ge dig som kund ett tryggt, unikt och kvalitativt omhändertagande.

För andra frågor och svar, klicka här

Ring oss Boka ditt besök online

Priser

Hem | Priser

Prislista för plastikkirurgi och estetiska behandlingar

Konsultation
Ansikte
Näsplastik
Bröst
Kropp
Laserbehandlingar
Tatueringsborttagning
Injektionsbehandlingar (Botox etc.)
Medicinsk hudvård
ÖPPNA PRISLISTA PDF

LADDA NER PRISLISTA SOM PDF

Här kan du ladda ner- och skriva ut vår prislista i pdf-format.
ÖPPNA PRISLISTA PDF

Konsultation med läkare

500 Kr
  • 30 – 60 min

Konsultation med sköterska

300 Kr
  • 30 – 60 min

Vår ambition är att erbjuda bästa tänkbara kvalitet på våra operationer och behandlingar samt omhändertagandet efteråt med Dig som patient i fokus. Det är vanligt att olika ingrepp kombineras och då blir kostnaden för varje ingrepp lägre.

  • Vid operationer är alltid narkosläkare närvarande. Du får sova i en lättare narkos under ingreppet.

Konsultationen är det tillfälle då dina önskemål beaktas och vi kan ge förslag på tänkbara åtgärder och pris för individuella kombinationer. Kliniken erbjuder två olika konsultationer dels med läkare då det är frågeställning om operationer. Dels hos specialistutbildade sjuksköterska när det gäller sk estetisk medicinska behandlingar som injektioner av sk fillers , kärl på benen  samt medicinsk hudvård samt IPL- och laserbehandlingar.

Boka konsultation

Boka konsultation online med vårt enkla bokningssystem!

Vår personal är erfaren och är vana att kunna svara på de flesta frågor. Vid en konsultation får du oftast svaren på alla dina frågor. Så tveka inte att kontakta oss redan idag! Du kan alltid kontakta oss på Telefon: 08 - 503 858 00 alternativt maila till info@conturkliniken.se
Boka konsultation