fråga våra kirurger

Har du en fråga till våra kirurger?

För oss är varje patient unik! Välkommen att ställa frågor till våra kirurger som är experter med dokumenterade specialkompetenser inom respektive behandlingsområde. Conturkliniken® har utfört plastikkirurgi & estetiska behandlingar sedan 1995 och har över 15000 nöjda kunder. Vi erbjuder behandlingar med fokus på att ge dig som kund ett tryggt, unikt och kvalitativt omhändertagande.

För andra frågor och svar, klicka här

Ring oss Boka ditt besök online

Vadimplantat

Hem | Plastikkirurgi | Kropp | Vadimplantat
Här kan du boka konsultation för vadimplantat direkt online!

Vadförstoring med implantat

Är du intresserad av vadimplantat? En underutveckling av musklerna i vaden kan bero på antingen medfödda tillväxtrubbningar eller men efter en olycka. Vanligast ser man detta efter klumpfot eller trafikolycka. En del personer kan också, trots hård träning, ha svårt att utveckla muskelvolym i vaderna till den grad som de önskar eller som står i proportion till träningen eller den muskelutvecklingen de når efter träning i övrigt. Dessa patienter kan ha glädje av en vadoperation.

Vadimplantat hos Conturkliniken® i Stockholm.

Vadimplantat kan hjälpa dig

På Conturkliniken i Stockholm börjar all kontakt med en personlig konsultation. Vi detta tillfälle kan du ställa alla frågor du har och läkaren kan förklara vad vadförstoring innebär. Du får också en realistisk bild om hur resultatet av ingreppet kommer se ut på dig.

Vadförstoring med Conturmetoden – för ett mer naturligt resultat

För oss på Conturkliniken i Stockholm är det viktigt att uppnå ett naturligt, vackert utseende som harmonierar med helheten, och som inte avslöjar något ingrepp. Därför utför vi alla våra behandlingar enligt Conturmetoden:

Conturmetoden innebär:

  • varje behandling är utformad just för dig
  • vi kombinera kirurgiska med icke-kirurgiska metoder för ett utmärkt resultat. Att kombinera olika metoder är bra för ingreppet, konvalescenstiden och för din ekonomi.
  • För oss handlar Conturmetoden om att ge dig ett personligt och individanpassat omhändertagande genom hela processen och även efteråt genom uppföljningen. Du är viktig för oss.
Vadimplantat – Steg för steg
Här kan du boka konsultation för vadimplantat direkt online!