Överarmsplastik

Överarmsplastik reducerar gäddhäng och armplastik är något vi har lång erfarenhet av

Boka tid för överarmsplastik
bli av med gäddhäng med plastikkirurgi

Med stigande ålder eller vid kraftig viktnedgång blir huden på överarmarna förslappad och hänger, man kan få sk ”gäddhäng”. Överarmsplastik är en effektiv lösning för att åtgärda detta då det är omöjligt att träna bort. 

Om du överväger armsplastik kommer följande information att ge dig en bild av hur vi på Conturkliniken i Stockholm arbetar, hur processen går till och vilka resultat du kan förvänta dig. Men eftersom varje patient är unik kan vi inte ge dig alla svaren här. Det är därför som vi alltid börjar med en personlig konsultation.

Boka konsultation

En överarmsplastik kan hjälpa Dig!

En överarmsplastik (brachioplastik) är ett kirurgiskt ingrepp där man avlägsnar överskott av hud och fett från överarmarna. Då minskar omfånget på överarmen och huden blir stramare.

Conturmetoden – för ett naturligt resultat och ditt välbefinnande

Alla våra behandlingar följer Conturmetoden. Den består av ett antal delmoment som alla medverkar till att din behandling ger ett varaktigt och naturligt resultat. För oss är det personliga mest viktigt. Att varje patient som kommer till kliniken får en egen behandlingsplan och där återbesöken blir en mycket viktigt avslutning på det kirurgiska ingreppet.

ta bort gäddhäng med armkirurgi