fråga våra kirurger

Har du en fråga till våra kirurger?

För oss är varje patient unik! Välkommen att ställa frågor till våra kirurger som är experter med dokumenterade specialkompetenser inom respektive behandlingsområde. Conturkliniken® har utfört plastikkirurgi & estetiska behandlingar sedan 1995 och har över 15000 nöjda kunder. Vi erbjuder behandlingar med fokus på att ge dig som kund ett tryggt, unikt och kvalitativt omhändertagande.

För andra frågor och svar, klicka här

Ring oss Boka ditt besök online

Överarmsplastik

Hem | Plastikkirurgi | Kropp | Överarmsplastik
Här kan du boka konsultation för ansiktslyft direkt online!

Är Du trött på att försöka dölja ditt ”gäddhäng”? Låt oss på Conturkliniken hjälpa dig med överarmsplastik

Med stigande ålder eller vid kraftig viktnedgång blir huden på överarmarna förslappad och hänger. Överarmsplastik är en effektiv lösning för att återgärda detta då det är  omöjligt att träna bort.
Bli av med gäddhänget, på conturkliniken är vi experter på överarmsplastik.

Om du överväger en överarmsplastik kommer följande information att ge dig en bild av hur vi på Conturkliniken i Stockholm arbetar, hur processen går till och vilka resultat du kan förvänta dig. Men eftersom varje patient är unik kan vi inte ge dig alla svaren här. Det är därför som vi alltid börjar med en personlig konsultation.

En överarmsplastik kan hjälpa Dig!

En överarmsplastik (brachioplastik) är ett kirurgiskt ingrepp där man avlägsnar överskott av hud och fett från överarmarna. Då minskar omfånget på överarmen och huden blir stramare.

Conturmetoden – för ett naturligt resultat och ditt välbefinnande

Alla våra behandlingar följer Conturmetoden. Den består av ett antal delmoment som alla medverkar till att din behandling ger ett varaktigt och naturligt resultat. För oss är det personliga mest viktigt. Att varje patient som kommer till kliniken får en egen behandlingsplan och där återbesöken blir en mycket viktigt avslutning på det kirurgiska ingreppet.

Här kan du boka konsultation för ansiktslyft direkt online!