fråga våra kirurger

Har du en fråga till våra kirurger?

För oss är varje patient unik! Välkommen att ställa frågor till våra kirurger som är experter med dokumenterade specialkompetenser inom respektive behandlingsområde. Conturkliniken® har utfört plastikkirurgi & estetiska behandlingar sedan 1995 och har över 15000 nöjda kunder. Vi erbjuder behandlingar med fokus på att ge dig som kund ett tryggt, unikt och kvalitativt omhändertagande.

För andra frågor och svar, klicka här

Ring oss Boka ditt besök online

Fettsugning

Hem | Plastikkirurgi | Kropp | Fettsugning
Här kan du boka konsultation för fettsugning direkt online!

Är din kropp inte mottaglig för diet eller träning på vissa ställen? Då kan en fettsugning på Conturkliniken hjälpa dig!

Den stora andelen människor som besväras av detta problem i kombination med goda och permanenta behandlingsresultat har gjort fettsugning till ett av de vanligaste plastikkirurgiska ingreppen i världen.
Vi på Conturkliniken är proffs påliposkulptur och fettsugning. Läs mer här.

Om fettsugning / liposkulptur

När du genomgår fettsugning tas fettceller bort. Bäst resultat uppnår man då man tar bort onormala fettansamlingar hos en i övrigt normalviktig person med bra elasticitet i huden. Fettsugning kan inte ersätta bantning eller träning och är ingen metod för behandling av generell fetma. Även om hudens elasticitet är nedsatt och rynkor i huden kan föreligga efter fettsugning, så upplever många det som mycket tillfredsställande att få en vackrare kropp med mer harmoniska proportioner.

De områden som är mest lämpliga för fettsugning är mage, midja, rygg, höfter, ridbyxlår, lårens insida  överarmar, vader, knän, haka, och hals. Fettsugning utförs även för att minska bröstvolymen hos män (ibland i kombination med OP för avlägsnade av bröstkörtelvävnad).

Om du överväger en fettsugning kommer följande information att ge dig en bild av hur vi på Conturkliniken i Stockholm arbetar, hur processen går till och vilka resultat du kan förvänta dig. Men eftersom varje patient är unik kan vi inte ge dig alla svaren här. Det är därför som vi alltid börjar med en personlig konsultation.

Realistiska förväntningar

Det är viktigt att om du överväger en fettsugning har en realistisk bild av vad proceduren kan åstadkomma din ålder eller kön är av mindre betydelse.

Conturmetoden – för ett mer naturligt resultat

För oss på Conturkliniken i Stockholm är det viktigt att uppnå ett naturligt vackert utseende som harmonierar med helheten, och som inte avslöjar något ingrepp. Därför utför vi alla våra behandlingar enligt Conturmetoden: Ingen människa är den andra lik. Det finns inte heller bara ett sätt att åtgärda en persons önskemål på.

Läs mer om Conturmetoden
Frågor och svar om fettsugning
Här kan du boka konsultation för fettsugning direkt online!