fråga våra kirurger

Har du en fråga till våra kirurger?

För oss är varje patient unik! Välkommen att ställa frågor till våra kirurger som är experter med dokumenterade specialkompetenser inom respektive behandlingsområde. Conturkliniken® har utfört plastikkirurgi & estetiska behandlingar sedan 1995 och har över 15000 nöjda kunder. Vi erbjuder behandlingar med fokus på att ge dig som kund ett tryggt, unikt och kvalitativt omhändertagande.

För andra frågor och svar, klicka här

Ring oss Boka ditt besök online

Bukplastik

Hem | Plastikkirurgi | Kropp | Bukplastik
Här kan du boka konsultation för bukplastik direkt online!

Om bukplastik hos Conturkliniken i Stockholm

Bukplastik är en vanlig lösning när det kommer till överskott av hud och en utbuktande mage. Problemet gör att man ser större ut än vad man egentligen är. Om du överväger en bukplastik kommer följande information att ge dig en bild av hur vi på Conturkliniken i Stockholm arbetar, hur processen går till och vilka resultat du kan förvänta dig. Eftersom varje patient är unik, börjar vi alltid med en personlig konsultation.
Här berättar vi mer om bukplastik hos Conturkliniken i Stockholm.

En bukplastik kan hjälpa Dig!

En bukplastik är ett kirurgiskt ingrepp där man avlägsnar överskott av hud från buken samtidigt som man sträcker upp en uttänjd bukvägg. När bukväggen är uttänjd buktar den framåt och magen ser större ut än vad den är.

Olika metoder används beroende på problematik. Det är därför mycket viktigt med en personlig konsultation för ställningstagande till lämplig metod. Har man fast hud och att bukväggen ej buktar ut kan det vara mer lämpligt med fettsugning.

Conturmetoden – för ett naturligt resultat och ditt välbefinnande

Alla våra behandlingar följer Conturmetoden. Den består av ett antal delmoment som alla medverkar till att din behandling ger ett varaktigt och naturligt resultat. För oss är det personliga mest viktigt. Att varje patient som kommer till kliniken får en egen behandlingsplan och där återbesöken blir en mycket viktigt avslutning på det kirurgiska ingreppet.

Här kan du boka konsultation för bukplastik direkt online!