Lårplastik / Lårlyft

Lårplastik och lårlyft mot ridbyxlår och sladdriga ben

Boka tid för lårlyft
bli av med ridbyxelår genom lårplastik

Tycker du inte om dina lår? Du är inte ensam. Oavsett om du tycker att du har ”ridbyxlår”, för mycket fett på insidan av låren eller ett överskott av hud så kan låren skapa onödiga komplex. Detta kan även orsaka hudirritation och problem att hitta kläder som passar.

Vid kraftig viktminskning kan hudöverskott uppstå och det kan både fysiskt och psykiskt vara påfrestande. Känner du igen dig så kan en lårplastik/lårlyft hjälpa dig. På Conturkliniken i Stockholm har vi mycket god erfarenhet av lårplastik och uppnår ett naturligt resultat.

Lämpligt för lårplastik är:

  • Sladdriga lår
  • Lår som skaver mot varandra
  • Hudöverskott
  • Svårt med byxstorlek

Om du funderar på lårplastik kommer följande information att ge dig en bild av hur vi på Conturkliniken i Stockholm arbetar, hur processen går till och vilka resultat du kan förvänta dig. Och eftersom varje patient är unik utformar vi varje process för just dig och dina förutsättningar. Det är därför vi alltid börjar med en personlig konsultation.

Boka personlig konsultation
kroppskirurgi
Lårplastik eller lårlyft med naturligt resultat

Lårplastik / lårlyft kan hjälpa dig

På Conturkliniken i Stockholm börjar all kontakt med en personlig konsultation där du får tillfälle att ställa alla frågor du har och läkaren kan förklara vad ingreppet innebär. Du får också en realistisk bild om hur resultatet kan komma att bli.

Lårplastik / lårlyft med Conturmetoden – för ett mer naturligt resultat

För oss på Conturkliniken i Stockholm är det viktigt att uppnå ett naturligt, vackert utseende som harmonierar med helheten, och som inte avslöjar något ingrepp. Därför utför vi alla våra behandlingar enligt Conturmetoden.

Conturmetoden innebär:

  • Varje behandling är individuellt upplagd
  • Vi kombinerar olika åtgärder – såväl kirurgiska som icke-kirurgiska. Att kombinera olika metoder ger i de flesta fall ett väldigt bra resultat. Bra för ingreppet, konvalescenstiden och för din ekonomi.
  • För oss handlar Conturmetoden om att ge varje patient ett personligt omhändertagande genom hela behandlingen och vidare genom uppföljningen. Du är viktig för oss.
Svensk förening för estetisk plastikkirurgi 28 år