fråga våra kirurger

Har du en fråga till våra kiruger?

För oss är varje patient unik! Välkommen att ställa frågor till våra kirurger som är experter med dokumenterade specialkompetenser inom respektive behandlingsområde. Conturkliniken® har utfört plastikkirurgi & estetiska behandlingar sedan 1995 och har över 15000 nöjda kunder. Vi erbjuder behandlingar med fokus på att ge dig som kund ett tryggt, unikt och kvalitativt omhändertagande.

För andra frågor och svar, klicka här

Boka ditt besök online

Intimkirurgi

Hem | Plastikkirurgi | Kropp | Intimkirurgi
Här kan du boka konsultation för intimkirurgi direkt online!

Intimkirurgi / blygdläppsoperation

Känner du obehag vid vissa tillfällen? Du är inte ensam. Många kvinnor störs av obehag vid t.ex. användandet av vissa kläder, vid träning, vid sexuell aktivitet eller lider av blygdläpparnas utseende. Känner du igen något av detta kan intimkirurgi/blygdläppsoperation hjälpa dig. Vid intimkirurgi/blygdläppsoperation minskar man eller återskapar storleksskillnaden på inre och/eller yttre blygdläpparna.

På Conturkliniken i Stockholm har vi mycket god erfarenhet av att korrigera med intimkirurgi och uppnå ett naturligt resultat.
Om du funderar på lårplastik kommer följande information att ge dig en bild av hur vi på Conturkliniken i Stockholm arbetar, hur processen går till och vilka resultat du kan förvänta dig. Och eftersom varje patient är unik utformar vi varje process för just dig och dina förutsättningar. Det är därför vi alltid börjar med en personlig konsultation.

Varje patient är unik

Om du funderar på intimkirurgi/blygdläppsoperation kommer följande information att ge dig en bild av hur vi på Conturkliniken i Stockholm arbetar, hur processen går till och vilka resultat du kan förvänta dig. Men eftersom varje patient är unik kan vi inte ge dig alla svaren här. Det är därför vi alltid börjar med en personlig konsultation.

Intimkirurgi/blygdläppsoperation kan hjälpa dig

På Conturkliniken i Stockholm börjar all kontakt med en personlig konsultation där du får tillfälle att ställa alla frågor du har och läkaren kan förklara vad ingreppet innebär. Du får också en realistisk bild om vad du kan förvänta dig för resultat. All intimkirurgi/blygdläppsoperation utförs av doktor Marie Forseni Flodin som har lång erfarenhet av dessa ingrepp.

Conturmetoden – för ett mer naturligt resultat

För oss på Conturkliniken i Stockholm är det viktigt att uppnå ett naturligt vackert utseende som harmonierar med helheten, och som inte avslöjar något ingrepp. Därför utför vi alla våra behandlingar enligt Conturmetoden:

Conturmetoden innebär:

  • varje behandling är individuell
  • kombinationen kirurgiska/icke-kirurgiska metoder = överlägset bättre resultat
  • mindre kontraster
  • kortare konvalescens
  • lägre kostnader

För oss handlar Conturmetoden inte bara om själva ingreppet, utan också om att ge varje patient ett personligt omhändertagande genom hela behandlingen – där uppföljningen är en viktig del för dig, och för oss.

Intimkirurgi – Steg för steg
Här kan du boka konsultation för intimkirurgi direkt online!