Fettsugning

Fettsugning på områden som magen, ansiktet och låren.

Boka konsultation för fettsugning
fettsugning av mage

Är din kropp inte mottaglig för diet eller träning på vissa ställen? Då kan en fettsugning vara rätt för dig. Den stora andelen människor som besväras av detta problem i kombination med goda och permanenta behandlingsresultat har gjort fettsugning till ett av de vanligaste plastikkirurgiska ingreppen i världen.

Om fettsugning / liposkulptur

När du genomgår fettsugning tas fettceller bort. Bäst resultat uppnår man då man tar bort onormala fettansamlingar hos en i övrigt normalviktig person med bra elasticitet i huden. Fettsugning kan inte ersätta bantning eller träning och är ingen metod för behandling av generell fetma. Även om hudens elasticitet är nedsatt och rynkor i huden kan föreligga efter fettsugning, så upplever många det som mycket tillfredsställande att få en vackrare kropp med mer harmoniska proportioner.

Kvinna redo för bukplastik

Boka tid

Om du överväger en fettsugning kommer följande information att ge dig en bild av hur vi på Conturkliniken i Stockholm arbetar, hur processen går till och vilka resultat du kan förvänta dig. Men eftersom varje patient är unik kan vi inte ge dig alla svaren här. Det är därför som vi alltid börjar med en personlig konsultation.

Boka tid

De områden som är mest lämpliga för fettsugning är mage, midja, rygg, höfter, ridbyxlår, lårens insida överarmar, vader, knän, haka, och hals. Fettsugning utförs även för att minska bröstvolymen hos män (ibland i kombination med OP för avlägsnade av bröstkörtelvävnad).

Realistiska förväntningar

Det är viktigt att om du överväger en fettsugning har en realistisk bild av vad proceduren kan åstadkomma din ålder eller kön är av mindre betydelse.

Conturmetoden – för ett mer naturligt resultat

För oss på Conturkliniken i Stockholm är det viktigt att uppnå ett naturligt vackert utseende som harmonierar med helheten, och som inte avslöjar något ingrepp. Därför utför vi alla våra behandlingar enligt Conturmetoden:

Ingen människa är den andra lik. Det finns inte heller bara ett sätt att åtgärda en persons önskemål på.

Svensk förening för estetisk plastikkirurgi 26 år