Bukplastik

Bukplastik / Tummy tuck

Boka tid för bukplastik
Bukplastik kvinna före

Bukplastik är en vanlig lösning när det kommer till överskott av hud och en utbuktande mage. Problemet gör att man ser större ut än vad man egentligen är. Om du överväger en bukplastik / tummy tuck kommer följande information att ge dig en bild av hur vi på Conturkliniken i Stockholm arbetar, hur processen går till och vilka resultat du kan förvänta dig. Eftersom varje patient är unik, börjar vi alltid med en personlig konsultation.

En bukplastik kan hjälpa Dig!

En bukplastik är ett kirurgiskt ingrepp där man avlägsnar överskott av hud från buken samtidigt som man sträcker upp en uttänjd bukvägg. När bukväggen är uttänjd buktar den framåt och magen ser större ut än vad den är.

Olika metoder används beroende på problematik. Det är därför mycket viktigt med en personlig konsultation för ställningstagande till lämplig metod. Har man fast hud och att bukväggen ej buktar ut kan det vara mer lämpligt med fettsugning.

Conturmetoden – för ett naturligt resultat och ditt välbefinnande

Alla våra behandlingar följer Conturmetoden. Den består av ett antal delmoment som alla medverkar till att din behandling ger ett varaktigt och naturligt resultat. För oss är det personliga mest viktigt. Att varje patient som kommer till kliniken får en egen behandlingsplan och där återbesöken blir en mycket viktigt avslutning på det kirurgiska ingreppet.

Boka tid för tummy tuck

Här kan du boka tid för konsultation för bukplastik direkt online.

Boka tid

Finansiering till din operation

Söker du fler möjligheter till finansiering eller lån till de plastikkirurgiska ingrepp eller behandlingar du önskar göra?

Vi på Conturkliniken har ett nära samarbete med Human Finans och Medical Finance som kan erbjuda dig fördelaktiga villkor för att dela upp din behandling i delbetalningar.

Se alternativ
operationsutrustning för plastikkirurgi på conturkliniken