fråga våra kirurger

Har du en fråga till våra kirurger?

För oss är varje patient unik! Välkommen att ställa frågor till våra kirurger som är experter med dokumenterade specialkompetenser inom respektive behandlingsområde. Conturkliniken® har utfört plastikkirurgi & estetiska behandlingar sedan 1995 och har över 15000 nöjda kunder. Vi erbjuder behandlingar med fokus på att ge dig som kund ett tryggt, unikt och kvalitativt omhändertagande.

För andra frågor och svar, klicka här

Ring oss Boka ditt besök online

Kropp

Allt fler kvinnor och män ser sambandet mellan kroppen och själens välmående

Missnöje med den egna kroppen kan vara emotionellt påfrestande och skapa hämningar i vardagslivet. Många upplever att de har fel proportioner på vissa områden av kroppen och vill förändra dessa. Andra har under hela tonårstiden haft komplex för något och till slut tagit beslutet att nu eller aldrig!

På Conturkliniken har vi en gedigen erfarenhet av olika ingrepp som kan hjälpa Dig till ett mer välbefinnande.

Kroppen har ju många olika områden som kan tänkas ge problem och det finns en lång lista på vad som kan göras. Eftersom varje person är unik och vi lägger upp behandlingen efter varje patients behov är det absolut bästa att komma på en personlig konsultation där du får möjlighet att presentera det du funderar över, Vi kan ge råd och visa bilder på tidigare behandlingar så dina tankar om ingreppet och vad man kan uppnå får en realistiskt bild.

Vanliga ingrepp

Många patienter har ansamling av fett på avgränsade områden och trots en normal kroppsvikt så är det ”för” mycket just där. Liposkulptur/fettsugning för att åtgärda sådana problem med ett naturligt och långvarigt resultat är en av våra vanligaste ingrepp med mycket lyckade resultat..

Ytliga blodkärl, eller åderbråck, är mycket vanliga åkommor som ofta är förenade med medicinska besvär. De kan också vara estetiskt störande och därigenom bli mycket besvärande.

Med hjälp av den senaste laserteknologin kan du på Conturkliniken även få hjälp att: