fråga våra kirurger

Har du en fråga till våra kirurger?

För oss är varje patient unik! Välkommen att ställa frågor till våra kirurger som är experter med dokumenterade specialkompetenser inom respektive behandlingsområde. Conturkliniken® har utfört plastikkirurgi & estetiska behandlingar sedan 1995 och har över 15000 nöjda kunder. Vi erbjuder behandlingar med fokus på att ge dig som kund ett tryggt, unikt och kvalitativt omhändertagande.

För andra frågor och svar, klicka här

Ring oss Boka ditt besök online

Bröstlyft

Hem | Plastikkirurgi | Bröst | Bröstlyft
Här kan du boka konsultation för bröstlyft direkt online!

Bröstlyft hos Conturkliniken –
våra specialister inom estetisk kirurgi hjälper dig

Många kvinnor upplever det besvärande och begränsande med en slapp eller hängande byst. Åldern och livet sätter sina spår. Det är inget onaturligt med det, men det är något du faktiskt kan ändra på. Du kanske överväger ett bröstlyft? På Conturkliniken i Stockholm har vi lång erfarenhet av olika tekniker vid bröstlyft. Vid en konsultation går våra experter igenom vilken metod som är lämpligast för dig. Du får träffa våra erfarna kirurger med många års erfarenhet av bröstoperationer.

Bild på bröstlyft, bröstimplantat och bröstförstoring hos Conturkliniken.

Vi hjälper dig att få vackra bröst med ett bröstlyft

Med ett bröstlyft på Conturkliniken i Stockholm får du proportioner du trivs med. Dina bröst blir också fastare vilket ger bysten ett ungdomligare utseende som du känner igen från förr. Bröstlyft kan kombineras med implantat om du behöver det. Även mycket stora bröst med stort överhäng kan lyftas. För att resultatet ska bli varaktigt brukar vi rekommendera patienter med mycket stora bröst att genomgå en bröstförminskning i samband med ett bröstlyft.

Naturligt resultat med bröstlyft hos oss på Conturkliniken

Bröstens naturliga åldrande och faktorer som graviditet, amning, viktnedgång, försämrad elasticitet i huden, med mera, bidrar till att brösten förlorar sin ursprungliga fasthet och form.

Det finns flera metoder vid bröstlyft. Vilken som används vid bröstlyft bestäms av din anatomi, vilka förändringar som är möjliga och din kirurgs rekommendation. Vid bröstlyft får du narkos och lokalbedövning. Operationen tar ca 1-3 timmar beroende på typ av ingrepp. Ett bröstlyft kan påverka amningsförmågan, men du kan göra ultraljudsundersökning eller mammografi av brösten precis som vanligt.

Bröstlyft kan kombineras med implantat. Ibland har huden blivit uttänjd. Samtidigt har bröstvävnaden minskat och endast ett överskott av hud återstår. Då kan vi rekommendera ett mindre bröstimplantat för att ytterligare förbättra resultatet av bröstlyftet. Vi utför bröstlyft och implantat vid ett och samma tillfälle. Det finns en stor variation av bröstimplantat gällande storlek och form, från runda till så kallade droppformade eller anatomiska. Vilken typ av bröstimplantat som passar just dig diskuterar vi vid din konsultation.

För oss handlar inte bara ditt bröstlyft om själva ingreppet. Du får också ett personligt omhändertagande genom hela behandlingen – där uppföljningen är en viktig del för dig, och för oss. Läs mer om Conturmetoden.

Se före- och efterbilder
Frågor och svar om bröstkirurgi
Här kan du boka konsultation för bröstlyft direkt online!