Boka ditt besök online

Bröstimplantat

|||Bröstimplantat
Bröstimplantat 2017-12-19T13:28:15+00:00
Här kan du boka konsultation för bröstförstoring direkt online!

Om bröstförstoring med säkra bröstimplantat

Bröstoperationer är bland det vanligaste plastikoperationerna som utförs. Att uppleva brösten som för små kan vara känslomässigt påfrestande och hämmande på flera sätt. Man känner att kläderna passar dåligt eller att kroppen ser oproportionerlig ut. Många kvinnor upplever också att brösten förlorar sin form efter amning.
Säkra och godkända bröstimplantat hos Conturkliniken i Stockholm.

Är du inte nöjd med storleken på dina bröst?
En bröstförstoring med bröstimplantat kan hjälpa dig

En bröstförstoring med bröstimplantat på Conturkliniken i Stockholm ger dig en välproportionerad byst. Du får lättare att bära upp dina kläder och du kommer bli mer tillfreds med ditt utseende.  Det finns olika implantat. Vilket som passar dig kommer vi fram till när vi träffas.

Det finns i princip tre olika sorters implantat: koksaltimplantat, silikonimplantat med trögflytande gel och silkonimplantat med ickeflytande silikon (populärt kallat geléhallon). Det finns många storlekar att välja på och formerna varierar från runda till droppformade s.k anatomiska implantat.

Bröstimplantaten läggs antingen in via snitt under brösten eller via ett halvcirkelformat snitt runt vårtgården. De placeras framför eller under bröstmuskeln. Läkaren informerar dig om alternativen och bedömer vad som är lämpligast för dig. En bröstförstoring med bröstimplantat påverkar inte möjligheten att göra ultraljudsundersökning eller mammografi och risken för störd amningsförmåga är mycket liten.

Bröstförstoring med Conturmetoden – för ett mer naturligt resultat

För oss på Conturkliniken i Stockholm är det viktigt att uppnå ett naturligt vackert utseende som harmonierar med helheten, och som inte avslöjar något ingrepp. Därför utför vi alla våra behandlingar enligt Conturmetoden:

Conturmetoden handlar inte bara om själva ingreppet. Varje patient får ett personligt omhändertagande hela vägen: före, under och efter behandlingen.

Har du funderingar på en bröstförstoring?

När du kommer till Conturkliniken i Stockholm får du träffa en läkare och tillsammans gör ni en noggrann genomgång, du får information om hur vi på Conturkliniken i Stockholm arbetar, hur processen går till och vilka resultat du kan förvänta dig. Du får tillfälle att pröva ut lämplig storlek på dina bröstimplantat. Allt för att du ska få en realistisk bild av slutresultatet efter din bröstförstoring med bröstimplantat. Vi visar även för och efter bilder på patienten som tidigare utfört operationen. Det finns möjlighet att komma tillbaka så många gånger som du själv känner att du behöver innan du bestämmer dig.

Här kan du boka konsultation för bröstförstoring direkt online!