Boka ditt besök online

Bröstförminskning

|||Bröstförminskning
Bröstförminskning 2017-12-19T13:28:16+00:00
Här kan du boka konsultation för bröstförminskning direkt online!

Bröstförminskning med en välproportionerad byst som resultat

Stora och tunga bröst kan påverka såväl självbilden som kroppen negativt. Belastningen kan ge allt från rygg- och nacksmärtor till missprydande och smärtsamma avtryck på axlarna orsakade av bh-banden.
Om bröstförminskning med goda resultat hos Conturkliniken.

Om du överväger en bröstförminskning kan du läsa nedan om hur vi på Conturkliniken i Stockholm arbetar, hur processen går till och vilka resultat du kan förvänta dig. Eftersom du är unik kan du inte få alla svar här. Därför börjar vi alltid med en personlig konsultation.

En bröstförminskning kan hjälpa dig

Tack vare en bröstförminskning får du en mindre och välformad byst som är anpassad efter din kropp. Det är också en möjlighet att utjämna olikheter mellan brösten.Du blir mer nöjd med din kroppsbild efter ingreppet. Och risken minskar för ryggproblem, hudirritation och svampinfektioner i bröstvecket.

Naturligt resultat med bröstförminskning

Vid en bröstförminskning avlägsnas fett, bröstkörtelvävnad och hud vilket gör brösten mindre, lättare och fastare. I samband med en bröstförminskning kan vi på Conturkliniken i Stockholm även vid behov flytta upp vårtgården och bröstvårtan. Om det behövs jämnar vi också ut olikheter i proportionerna mellan brösten. Syftet är att ge kvinnan en mindre och mer välformad byst som står i bättre proportion till hennes kropp.

Vilken metod som används vid brösförminskningen/reduktionen bestäms av din anatomi, vilka förändringar som är möjliga och din kirurgs rekommendation. Bröstförminskning utförs i narkos och lokalbedövning och tar i normalfallet 2-4 timmar att genomföra.

Läs mer om hur vi arbetar på Conturkliniken i Stockholm. Vi använder Conturmetoden.

Här kan du boka konsultation för bröstförminskning direkt online!