fråga våra kirurger

Har du en fråga till våra kirurger?

För oss är varje patient unik! Välkommen att ställa frågor till våra kirurger som är experter med dokumenterade specialkompetenser inom respektive behandlingsområde. Conturkliniken® har utfört plastikkirurgi & estetiska behandlingar sedan 1995 och har över 15000 nöjda kunder. Vi erbjuder behandlingar med fokus på att ge dig som kund ett tryggt, unikt och kvalitativt omhändertagande.

För andra frågor och svar, klicka här

Ring oss Boka ditt besök online

Bröstförminskning

Hem | Plastikkirurgi | Bröst | Bröstförminskning
Här kan du boka konsultation för bröstförminskning direkt online!

Bröstförminskning med en välproportionerad byst som resultat

Stora och tunga bröst kan påverka såväl självbilden som kroppen negativt. Belastningen kan ge allt från rygg- och nacksmärtor till missprydande och smärtsamma avtryck på axlarna orsakade av bh-banden. Conturkliniken har lång erfarenhet och erbjuder det allra senaste inom bröstkirurgi. Här anställs endast de främsta kirurgerna för att du ska få den bästa behandlingen som lever upp till dina förväntningar.
Om bröstförminskning med goda resultat hos Conturkliniken.

Om du överväger en bröstförminskning kan du läsa nedan om hur vi på Conturkliniken i Stockholm arbetar, hur processen går till och vilka resultat du kan förvänta dig. Eftersom du är unik kan du inte få alla svar här. Därför börjar vi alltid med en personlig konsultation.

Funderar du på en bröstförminskning? Våra specialister hjälper dig

Tack vare en bröstförminskning får du en mindre och välformad byst som är anpassad efter din kropp. Det är också en möjlighet att utjämna olikheter mellan brösten. Du blir mer nöjd med din kroppsbild efter ingreppet. Och risken minskar för ryggproblem, hudirritation och svampinfektioner i bröstvecket.

Naturligt resultat med bröstförminskning hos oss på Conturkliniken

Vid en bröstförminskning avlägsnas fett, bröstkörtelvävnad och hud vilket gör brösten mindre, lättare och fastare. I samband med en bröstförminskning kan vi på Conturkliniken i Stockholm även vid behov flytta upp vårtgården och bröstvårtan. Om det behövs jämnar vi också ut olikheter i proportionerna mellan brösten. Syftet är att ge kvinnan en mindre och mer välformad byst som står i bättre proportion till hennes kropp.

Vilken metod som används vid brösförminskningen/reduktionen bestäms av din anatomi, vilka förändringar som är möjliga och din kirurgs rekommendation. Bröstförminskning utförs i narkos och lokalbedövning och tar i normalfallet 2-4 timmar att genomföra.

Se före- och efterbilder
Frågor och svar om bröstkirurgi
Här kan du boka konsultation för bröstförminskning direkt online!