Bröstförstoring

Bröstförstoring med säkra bröstimplantat

Boka tid för bröstkonsultation
förberedelse inför bröstoperation med implantat

Modern bröstförstoring enligt Conturmetoden

Bröstoperationer är bland det vanligaste plastikoperationerna som utförs. Att uppleva brösten som för små kan vara känslomässigt påfrestande och hämmande på flera sätt. Man känner att kläderna passar dåligt eller att kroppen ser oproportionerlig ut. Många kvinnor upplever också att brösten förlorar sin form efter amning. Conturkliniken har de främsta kirurgerna med dokumenterade specialistkompetenser. Här får du den allra senaste behandlingen inom plastikkirurgi och estetiska behandlingar. Vi eftersträvar alltid ett naturligt resultat – läs mer om Conturmetoden här. Välkommen!

3D-simulering och konsultation

Gör en 3D-simulering och få en uppfattning om hur just ditt resultat kommer bli efter en bröstförstoring.

Klicka här för att läsa mer om 3D-simulering

Är du missnöjd med storleken på dina bröst? Vi hjälper dig att få vackra naturliga bröst med bröstimplantat

En bröstförstoring med bröstimplantat på Conturkliniken i Stockholm ger dig en välproportionerad byst. Du får lättare att bära upp dina kläder och du kommer bli mer tillfreds med ditt utseende. Det finns olika implantat – vilket som passar dig kommer vi fram till när vi träffas.

inför bröstoperation på kvinna
väljer storlek på bröstimplantat inför bröstoperation

Rätt storlek och form på bröstimplantat

Det finns i princip tre olika sorters implantat: koksaltimplantat, silikonimplantat med trögflytande gel och silkonimplantat med ickeflytande silikon (populärt kallat geléhallon). Det finns många storlekar att välja på och formerna varierar från runda till droppformade s.k anatomiska implantat. På Conturkliniken använder vi bara de bästa implantaten på marknaden, Mentor och Motiva. 

Bröstimplantaten läggs antingen in via snitt under brösten eller via ett halvcirkelformat snitt runt vårtgården. De placeras framför eller under bröstmuskeln. Läkaren informerar dig om alternativen och bedömer vad som är lämpligast för dig. En bröstförstoring med bröstimplantat påverkar inte möjligheten att göra ultraljudsundersökning eller mammografi och risken för störd amningsförmåga är mycket liten.

Funderar du på en bröstförstoring? Conturklinikens specialistläkare tar hand om dig

När du kommer till Conturkliniken i Stockholm får du träffa en läkare och tillsammans gör ni en noggrann genomgång, du får information om hur vi på Conturkliniken i Stockholm arbetar, hur processen går till och vilka resultat du kan förvänta dig.

Du får tillfälle att pröva ut lämplig storlek på dina bröstimplantat. Allt för att du ska få en realistisk bild av slutresultatet efter din bröstförstoring med bröstimplantat. Vi visar även för och efter bilder på patienten som tidigare utfört operationen. Det finns möjlighet att komma tillbaka så många gånger som du själv känner att du behöver innan du bestämmer dig.

Boka personlig konsultation

Bröstförstoring med Conturmetoden – en unik metod

För oss på Conturkliniken i Stockholm är det viktigt att uppnå ett naturligt vackert utseende som harmonierar med helheten, och som inte avslöjar något ingrepp. Därför utför vi alla våra behandlingar enligt Conturmetoden:

Conturmetoden handlar inte bara om själva ingreppet. Varje patient får ett personligt omhändertagande hela vägen: före, under och efter behandlingen.