Bröstförminskning

Bröstförminskning med en välproportionerad byst som resultat

Boka besök för bröstförminskning
bröstförminskning genom plastikkirurgi

Stora och tunga bröst kan påverka såväl självbilden som kroppen negativt. Belastningen kan ge allt från rygg- och nacksmärtor till missprydande och smärtsamma avtryck på axlarna orsakade av bh-banden. Conturkliniken® har lång erfarenhet av bröstreduktion och erbjuder det allra senaste inom bröstkirurgi. Här arbetar bara de bästa kirurgerna för att du ska få den bästa behandlingen som lever upp till dina förväntningar.

Om du överväger en bröstförminskning kan du läsa nedan om hur vi på Conturkliniken i Stockholm arbetar, hur processen går till och vilka resultat du kan förvänta dig.

Eftersom du är unik kan du inte få alla svar här. Därför börjar vi alltid med en personlig konsultation.

Boka personlig konsultation

Funderar du på en bröstförminskning? Våra specialister hjälper dig

Tack vare en bröstförminskning får du en mindre och välformad byst som är anpassad efter din kropp. Det är också en möjlighet att utjämna olikheter mellan brösten. Du blir mer nöjd med din kroppsbild efter ingreppet. Och risken minskar för ryggproblem, hudirritation och svampinfektioner i bröstvecket.

Naturligt resultat med bröstförminskning hos oss på Conturkliniken

Vid en bröstförminskning avlägsnas fett, bröstkörtelvävnad och hud vilket gör brösten mindre, lättare och fastare.

I samband med en bröstförminskning kan vi på Conturkliniken i Stockholm även vid behov flytta upp vårtgården och bröstvårtan. Om det behövs jämnar vi också ut olikheter i proportionerna mellan brösten. Syftet är att ge kvinnan en mindre och mer välformad byst som står i bättre proportion till hennes kropp.

Vilken metod som används vid brösförminskningen/bröstreduktionen bestäms av din anatomi, vilka förändringar som är möjliga och din kirurgs rekommendation. Bröstförminskning utförs i narkos och lokalbedövning och tar i normalfallet 2–4 timmar att genomföra.

bröstoperation tjej