Bröst

Bröstoperation för större eller mindre bröst med naturligt resultat

Boka ditt besök
Bröstoperationer med naturligt resultat

Funderar du på en bröstoperation?

Se våra priser här
förberedelse inför bröstoperation med implantat

Bröstförstoring

Är du inte nöjd med storleken på dina bröst? En bröstförstoring med bröstimplantat hjälper dig att få fasta och fylliga bröst.

Läs mer om bröstimplantat

3D-simulering och konsultation

Gör en 3D-simulering och få en uppfattning om hur just ditt resultat kommer bli efter en bröstförstoring.

Klicka här för att läsa mer om 3D-simulering
Bröstoperationer med naturligt resultat

Bröstlyft

Åldern och livet sätter sina spår. Det är inget onaturligt med det, men det är något du faktiskt kan ändra på. Med ett bröstlyft får du proportioner du trivs med – brösten blir fastare och får bättre form.

Läs mer om bröstlyft

Här kan du se våra före- och efterbilder;

ett resultat av förstklassig kirurgi i kombination med patientens önskemål och förutsättningar.

Före- och efterbilder

Vi svarar på dina frågor

Här får du svar på alla dina frågor angående bröstkirurgi. Har du ytterligare frågeställningar – tveka inte att kontakta oss. Vi hörs!

Frågor & Svar
bröstförminskning genom plastikkirurgi

Bröstförminskning

Få välproportionerad byst och slipp onödig värk i rygg och axlar med en bröstförminskning.

Läs mer om bröstförminskning
gynekomasti man

Gynekomasti

Är du man och besväras av bröst? Du är inte ensam.
Med manlig bröstförminskning, s.k Gynekomasti blir du av med bröstkörtlarna och får den manliga bröstform du önskar.

Läs mer om gynekomasti

BRIMP – en kvalitetssäkring för dig som fått bröstimplantat

Bröstimplantatregistret BRIMP är ett nationellt register för att optimera patientsäkerheten. Registret är en källa för forskning, där vårdens resultat följs upp och man får en översikt över att kvaliteten är likvärdig i hela landet. Med ökad kunskap inom området så har vi möjlighet att förbättra eventuella brister i ett längre perspektiv.

Läs mer om BRIMP

Det finns olika anledningar till att man vill göra en bröstplastik, många är inte helt nöjda med de bröst naturen utrustat dem med, en annan orsak kan vara viktminskning, amning eller något annat som gör att bröstens form och fasthet har ändrats.

Vi använder endast säkra och väldokumenterade bröstimplantat

Vi använder FDA godkända Mentorimplantat och Motivaimplantat. Motiva FDA /amerikanska läkemedelsverket/högsta myndighet för godkännande av medicinska produkter i världen.

Vi har Aldrig använt lågprisimplantatet PIP , som togs bort ur marknaden 2010 pga av felaktigt material vid tillverkningen. Kvalitet kostar mer men lönar sig i längden.

En bröstoperation kan hjälpa dig

Den vanligaste formen av bröstoperation är bröstförstoring med implantat. Men många kvinnor kommer också hit för bröstlyft, bröstimplantat och bröstlyft i kombination, bröstförminskning, förminskning av vårtgården samt korrigering av bröstvårtans form. Med dagens moderna material och operationsteknik har vi mycket goda förutsättningar att uppnå goda resultat med nöjda patienter.

På Conturkliniken i Stockholm utför vi årligen en mängd bröstoperationer och våra bröstkirurger har många års erfarenhet av olika typer av bröstoperationer.

Conturmetoden® – för ett mer naturligt resultat

För oss på Conturkliniken i Stockholm är målet ett naturligt vackert utseende som harmonierar med helheten, och som inte avslöjar något ingrepp. Därför utför vi alla våra behandlingar, även bröstoperation, enligt Conturmetoden:

Alla är vi olika. Och det finns många sätt att åtgärda en persons önskemål på. Varje behandling är individuellt upplagd. Conturmetoden handlar om mer än själva ingreppet. För ett bra resultat ger vi varje patient ett personligt omhändertagande genom hela behandlingen – där uppföljningen är en viktig del för dig, men även för oss. Det är självklart att varje patient får de antalet konsultationer som behövs för just henne/honom.

Svensk förening för estetisk plastikkirurgi 28 år