fråga våra kirurger

Har du en fråga till våra kirurger?

För oss är varje patient unik! Välkommen att ställa frågor till våra kirurger som är experter med dokumenterade specialkompetenser inom respektive behandlingsområde. Conturkliniken® har utfört plastikkirurgi & estetiska behandlingar sedan 1995 och har över 15000 nöjda kunder. Vi erbjuder behandlingar med fokus på att ge dig som kund ett tryggt, unikt och kvalitativt omhändertagande.

För andra frågor och svar, klicka här

Ring oss Boka ditt besök online

Bröst

Vi hjälper dig till ett
snyggt och naturligt resultat

Boka ditt besök

Bröst

Hem | Plastikkirurgi | Bröst

Funderar du på en bröstoperation?

Se våra priser här

Bröstförstoring

Är du inte nöjd med storleken på dina bröst?
En bröstförstoring med bröstimplantat hjälper
dig att få fasta och fylliga bröst.

Läs mer om bröstimplantat

Bröstlyft

Åldern och livet sätter sina spår. Det är
inget onaturligt med det, men det är något du faktiskt
kan ändra på. Med ett bröstlyft får du proportioner
du trivs med – brösten blir fastare och får bättre form.

Läs mer om bröstlyft

Här kan du se våra före- och efterbilder;

ett resultat av förstklassig kirurgi i kombination med patientens önskemål och förutsättningar.

Före- och efterbilder

Vi svarar på dina frågor

Här får du svar på alla dina frågor angående bröstkirurgi. Har du ytterligare frågeställningar – tveka inte att kontakta oss. Vi hörs!

Frågor & svar

Bröstförminskning

Få välproportionerad byst och slipp onödig
värk i rygg och axlar med en bröstförminskning.

Läs mer om bröstförminskning

Gynekomasti

Är du man och besväras av bröst? Du är inte ensam.
Med manlig bröstförminskning, s.k Gynekomasti blir du av med
bröstkörtlarna och får den manliga bröstform du önskar.

Läs mer om gynekomasti

BRIMP – en kvalitetssäkring för dig som fått bröstimplantat

Bröstimplantatregistret BRIMP är ett nationellt register för att optimera patientsäkerheten. Registret är en källa för forskning, där vårdens resultat följs upp och man får en översikt över att kvaliteten är likvärdig i hela landet. Med ökad kunskap inom området så har vi möjlighet att förbättra eventuella brister i ett längre perspektiv.

Läs mer om BRIMP

Priser
från 39 500 SEK

Före & efterbilder

Det finns olika anledningar till att man vill göra en bröstplastik, många är inte helt nöjda med de bröst naturen utrustat dem med, en annan orsak kan vara viktminskning, amning eller något annnat som gör att bröstens form och fasthet har ändrats.

Vi använder endast säkra och väldokumenterade bröstimplantat

Vi använder FDA godkända Mentorimplantat och Allerganimplantat. Motiva FDA /amerikanska läkemedelsverket/högsta myndighet för godkännande av medicinska produkter i världen.

Vi har Aldrig använt lågprisimplantatet PIP , som togs bort ur marknaden 2010 pga av felaktigt materialvid tillverkningen. Kvalitet kostar mer men lönar sig i längden.

En bröstoperation kan hjälpa dig

Den vanligaste formen av bröstoperation är bröstförstoring med implantat. Men många kvinnor kommer också hit för bröstlyft, bröstimplantat och bröstlyft i kombination, bröstförminskning, förminskning av vårtgården samt korrigering av bröstvårtans form. Med dagens moderna material och operationsteknik har vi mycket goda förutsättningar att uppnå goda resultat med nöjda patienter.

På Conturkliniken i Stockholm utför vi årligen en mängd bröstoperationer och våra bröstkirurger har många års erfarenhet av olika typer av bröstoperationer.

Conturmetoden®
– för ett mer naturligt resultat

För oss på Conturkliniken i Stockholm är målet ett naturligt vackert utseende som harmonierar med helheten, och som inte avslöjar något ingrepp. Därför utför vi alla våra behandlingar, även bröstoperation, enligt Conturmetoden:

Alla är vi olika. Och det finns många sätt att åtgärda en persons önskemål på. Varje behandling är individuellt upplagd. Conturmetoden handlar om mer än själva ingreppet. För ett bra resultat ger vi varje patient ett personligt omhändertagande genom hela behandlingen – där uppföljningen är en viktig del för dig, men även för oss. Det är självklart att varje patient får de antalet konsultationer som behövs för just henne/honom.