Frågor och svar

Frågor och svar om pannlyft

Boka tid för pannlyft
pannlyft hos kvinna med naturligt resultat

Här finner du alla frågor och svar angående pannlyft

Hur många mm kan man lyfta ögonbrynen med endoskopiskt pann/ögonbrynslyft?

Hur många mm kan man lyfta ögonbrynen med endoskopiskt pann/ögonbrynslyft?

Att svara i mm är inte möjligt, allt beror på hur mycket ögonbrynen sjunkit ned med åldern eller hur lågt de sitter kan ju även vara ärftligt. Målet med en operation är ju att de skall sitta i en normal höjd, relativt ögonbrynet och ögonlocket.

Gör ni pannlyft mot spänningshuvudvärk?

Jag gör botox för att bli av med spänningshuvudvärk. Jag har gjort det under flera år och det har hjälpt. Nu har läkaren föreslagit endoskopiskt pannlyft för ett mer bestående resultat (för att slippa göra botox mot värken). Jag är 33 år.

Om du går och lyfter pannan hela tiden kan pannlyft vara ett alternativ, men det måste alltid göras en individuell bedömning.

Kan ni lyfta mina ögonbryn?

Jag är en 23-årig tjej som tidigare genomgått ögonlocksplastik, men insett att jag behöver ge ögonbrynen ett lyft för att få det resultatet jag vill ha. Jag har tittat på era före/efter-bilder, och tycker att resultaten där ni gjort ögonbrynslyft är jättefina! Vad kan ni erbjuda mig?

Vi skulle kunna erbjuda ett endoskopiskt pannlyft som ett alternativ trots din ringa ålder, men vi rekommenderar att komma på en konsultation eftersom vi aldrig beslutar om operation skall göras eller ej enbart med hjälp av bilder. Du är välkommen in så ser vi vad vi kan göra.

    Vill du veta mer?

    Kontakta oss på telefon: 08 – 503 858 00 eller via e-post nedan.