fråga våra kirurger

Har du en fråga till våra kirurger?

För oss är varje patient unik! Välkommen att ställa frågor till våra kirurger som är experter med dokumenterade specialkompetenser inom respektive behandlingsområde. Conturkliniken® har utfört plastikkirurgi & estetiska behandlingar sedan 1995 och har över 15000 nöjda kunder. Vi erbjuder behandlingar med fokus på att ge dig som kund ett tryggt, unikt och kvalitativt omhändertagande.

För andra frågor och svar, klicka här

Ring oss Boka ditt besök online

Öronplastik

Hem | Plastikkirurgi | Ansikte | Öronplastik

Om öronoperation / öronplastik

Vill du ändra utseendet på dina öron? Överväger du en öronplastik/öronoperation? Här kan du läsa om hur vi på Conturkliniken arbetar, hur processen går till och vilka resultat du kan förvänta dig. Men vi börjar alltid med en personlig konsultation eftersom varje patient är unik.

En öronoperation/öronplastik kan hjälpa dig

En öronplastik är en operation där man ändrar örats utformning och har som syfte att “fälla in” utstående öron. Utstående öron är ett medfött tillstånd. Att korrigera utstående öron är den vanligaste öronoperationen.

Oftast uppmärksammar man inte öronen så mycket då de sitter på sidan av huvudet. Har man däremot öron som på något sätt syns mer än vanligt kan det uppfattas som om öronen syns mer och att andra lägger märke till dem. Detta kan upplevas som mycket besvärligt och ge komplex och onödigt lidande. En öronoperation/öronplastik är en mycket vanlig och relativt enkel operation.

Conturmetoden – för ett mer naturligt resultat

För oss på Conturkliniken i Stockhoplm är det viktigt att uppnå ett naturligt vackert utseende som harmonierar med helheten, och som inte avslöjar något ingrepp. Därför utför vi alla våra behandlingar enligt Conturmetoden:

Conturmetoden innebär:

  • varje behandling är utformad just för dig
  • vi kombinera kirurgiska med icke-kirurgiska metoder för ett bättre resultat. Att kombinera olika metoder är bra för ingreppet, konvalescenstiden och för din ekonomi.
  • För oss handlar Conturmetoden om att ge dig ett personligt och individanpassat omhändertagande genom hela processen och även efteråt genom uppföljningen. Du är viktig för oss.
Öronplastik – Steg för steg