fråga våra kirurger

Har du en fråga till våra kirurger?

För oss är varje patient unik! Välkommen att ställa frågor till våra kirurger som är experter med dokumenterade specialkompetenser inom respektive behandlingsområde. Conturkliniken® har utfört plastikkirurgi & estetiska behandlingar sedan 1995 och har över 15000 nöjda kunder. Vi erbjuder behandlingar med fokus på att ge dig som kund ett tryggt, unikt och kvalitativt omhändertagande.

För andra frågor och svar, klicka här

Ring oss Boka ditt besök online

Pannlyft

Hem | Plastikkirurgi | Ansikte | Pannlyft
Här kan du boka konsultation för pannlyft direkt online!

Vill du se lika pigg och glad ut som du känner dig?
Vi på Conturkliniken har många års erfarenhet av pannlyft med goda resultat

Tiden sätter sina spår i våra ansikten. Med åldern sjunker pannan och ögonbrynen ner, och för att motverka detta lyfter vi ögonbrynen med hjälp av muskler i pannan. På så vis uppstår rynkor i pannan.
Ett pannlyft / plastik panna - kan vara ett bra alternativ för dig som söker ett vackert och yngre utseende.

En del människor har ärftlig benägenhet för att få låga ögonbryn. Ett pannlyft lyfter upp dina ögonbryn och slätar ut rynkorna i pannan. Ett annat problem som åtgärdas med ett pannlyft är rynkorna över och mellan ögonen, även kallade ”bekymmersrynkor”.

Om du överväger ett pannlyft /ögonbrynslyft kommer följande information att ge dig en bild av hur vi på Conturkliniken i Stockholm arbetar, hur processen går till och vilka resultat du kan förvänta dig. Men eftersom varje patient är unik kan vi inte ge dig alla svaren här. Det är därför som vi alltid börjar med en personlig konsultation inför ett pannlyft.

Ett pannlyft / ögonbrynslyft kan hjälpa dig. Med hjälp av endoskopiskteknik / titthål blir det ett lindrigt ingrepp med stor effekt

Med ett pannlyft kommer dina rynkor i pannan och mellan ögonbrynen att slätas ut betydligt. Du kommer inte längre att se så där trött och lite bekymrad ut. Istället får du ett piggare och gladare utseende. Ett pannlyft hjälper däremot inte mot hängande ögonlock, påsar under ögonen eller hålögdhet. För att föryngra alla tecken på åldrande i ansiktet kan man kombinera ett pannlyft med andra behandlingar såsom ansiktslyft, injektionsbehandlingar, laserpeeling, ögonlocksplastik och fettinjektion under ögonen. På så vis får du också ett mer samstämmigt resultat i ansiktet.

På Conturkliniken använder vi titthålskirurgi/endoskopi/ vid detta ingrepp. Det är då ett förhållandevis lindrigt ingrepp som innebär att du slipper problem med synliga ärr och håravfall. Ofta kan ett pannlyft kombineras med andra behandlingar enligt Conturmetoden och ge ett mycket naturligt och föryngrande resultat. Det kan exempelvis röra sig om en föryngring av hela ögonregionen med övre ögonlockplastik, och ultrapulslaserbehandling av rynkor, fettinjektion under ögonen vid hålögdhet eller annan hudförbättrande åtgärd. Du får då ett naturligt och långvarigt resultat, mindre kontraster efter ingreppet och ofta en kortare total konvalescenstid såväl som lägre kostnader än om ingreppen görs var för sig.

Pannlyft med Conturmetoden – för ett mer naturligt resultat

För oss på Conturkliniken i Stockholm är det viktigt att uppnå ett naturligt vackert utseende som harmonierar med helheten, och som inte avslöjar något ingrepp. Därför utför vi pannlyft och alla andra behandlingar enligt Conturmetoden:

Ingen människa är den andra lik. Det finns inte heller bara ett sätt att åtgärda en persons ålderstecken på. Hos oss är varje behandling individuellt upplagd, och vi arbetar ofta med att kombinera olika åtgärder – såväl kirurgiska som icke-kirurgiska. Att kombinera olika metoder ger i de flesta fall ett överlägset resultat, med mindre kontraster efter ingreppet och en kortare konvalescenstid såväl som lägre totalkostnader.

Naturligtvis kan du också välja att ta en sak i taget. Många patienter inleder till exempel med icke-kirurgiska behandlingar som injektion av rynkor med Restylane eller botox, i kombination med ex IPL-behandling och medicinsk hudvård och är sedan så nöjda med slutresultatet att de avvaktar med operation.

För oss handlar Conturmetoden inte bara om själva ingreppet, utan också om att ge varje patient ett personligt omhändertagande genom hela behandlingen – där uppföljningen är en viktig del för dig, men även för oss.

Steg för steg – Pannlyft
Frågor och svar om pannlyft
Här kan du boka konsultation för pannlyft direkt online!

Bonuskortet!

Vi vill belöna våra återkommande kunder med ett bonuskort, läs mer om vad det innebär här.

Bonuskort för icke kirurgiska behandlingar