fråga våra kirurger

Har du en fråga till våra kirurger?

För oss är varje patient unik! Välkommen att ställa frågor till våra kirurger som är experter med dokumenterade specialkompetenser inom respektive behandlingsområde. Conturkliniken® har utfört plastikkirurgi & estetiska behandlingar sedan 1995 och har över 15000 nöjda kunder. Vi erbjuder behandlingar med fokus på att ge dig som kund ett tryggt, unikt och kvalitativt omhändertagande.

För andra frågor och svar, klicka här

Ring oss Boka ditt besök online

Munvinkelplastik

Hem | Plastikkirurgi | Ansikte | Munvinkelplastik
Här kan du boka konsultation för munvinkelplastik direkt online!

Pekar mungiporna neråt fastän du känner dig glad?

Att ha hängande mungipor kan vara problematiskt för att man ser surare ut än vad man egentligen är.
Munvinkellyft och munvinkel plastik hos Conturkliniken.

En munvinkelplastik eller mungipelyftning som den också kallas används för att lyfta mungipor som till följd av förslappning i ovanliggande vävnader sjunkit nedåt. Genom ett enkelt kirurgiskt ingrepp kan man lyfta neddragna mungipor. Man skär bort en liten kilformad hudremsa ovanför mungipans ytterkant och sedan lyfta och sy ihop mungipans ytterkant med den ovanliggande vävnaden uppnås en ny uppåtsträvande mungipevinkel.

Om du överväger en munvinkelplastik/munvikellyft kommer följande information att ge dig en bild av hur vi på Conturkliniken i Stockholm arbetar, hur processen går till och vilka resultat du kan förvänta dig. Men eftersom varje patient är unik kan vi inte ge dig alla svaren här. Det är därför som vi alltid börjar med en personlig konsultation.

Munvinkelplastik med Conturmetoden – för ett mer naturligt resultat

För oss på Conturkliniken i Stockholm är det viktigt att uppnå ett naturligt vackert utseende som harmonierar med helheten, och som inte avslöjar något ingrepp. Därför utför vi alla våra behandlingar enligt Conturmetoden:

Ingen människa är den andra lik. Det finns fler än ett sätt att åtgärda hängande mungipor på. Hos oss är varje behandling individuellt upplagd, och vi arbetar ofta med att kombinera olika åtgärder – såväl kirurgiska som icke-kirurgiska. Att kombinera olika metoder ger i de flesta fall ett överlägset resultat, med mindre kontraster efter ingreppet och en kortare konvalescenstid såväl som lägre totalkostnader.

Naturligtvis kan du också välja att ta en sak i taget. Många patienter inleder till exempel med icke-kirurgiska behandlingar som injektion med hyaluonsyra (Restylane) och är sedan så nöjda med slutresultatet att de väljer att inte gå vidare.

För oss handlar Conturmetoden inte bara om själva ingreppet, utan också om att ge varje patient ett personligt omhändertagande genom hela behandlingen – där uppföljningen är en viktig del för dig, men även för oss.

Här kan du boka konsultation för munvinkelplastik direkt online!