Priser

Priser för näsplastik och olika näsoperationer

Boka konsultation för näsplastik
förberedelse inför näsplastik

Pris för näsoperation

Här hittar du vår prislista för olika former av näsplastik. En näsoperation kan innebära olika typer av ingrepp, beroende på vad det är man vill förändra. En total näsplastik innebär en näsoperation som har en egen prisbild, medan en näsvingeplastik eller att operera nästippen ligger på en annan nivå i pris. Samtliga priser för att operera näsan är satta i enlighet med den extremt höga kvalitet som våra kirurgers arbete motsvarar. Du får reda på vad en näsplastik skulle kosta för just dig, dina förutsättningar och målbild vid en konsultation.

Näsplastik

Pris SEK

Total Näsplastik från 63 000 kr
Sekundär Näsplastik Offert
Tipplastik eller nedtagning av hump från 35 000 kr
Näsvingeplastik från 18 000 kr
Septumplastik/näskiljevägg, separat operation från 35 000 kr

Boka en konsultation

Här kan du boka tid för en konsultation inför näsplastik hos vår kirurg. Vi går igenom vad du önskar åtgärda eller har problem med, pris och kostnader för en näsoperation och svarar på alla dina frågor. Välkommen!

Boka tid online

Finansiering till din operation

Söker du fler möjligheter till finansiering eller lån till de plastikkirurgiska ingrepp eller behandlingar du önskar göra?

Vi på Conturkliniken har ett nära samarbete med Human Finans och Medical Finance som kan erbjuda dig fördelaktiga villkor för att dela upp din behandling i delbetalningar.

Se alternativ
operationssal hos conturkliniken