Munvinkelplastik

Pekar mungiporna neråt fastän du känner dig glad?

Boka tid för munvinkelplastik
läppförstoring hos kvinna med naturligt resultat

Att ha hängande mungipor kan vara problematiskt för att man ser surare ut än vad man egentligen är.

En munvinkelplastik eller mungipelyftning som den också kallas används för att lyfta mungipor som till följd av förslappning i ovanliggande vävnader sjunkit nedåt.

Genom ett enkelt kirurgiskt ingrepp kan man lyfta neddragna mungipor. Man skär bort en liten kilformad hudremsa ovanför mungipans ytterkant och sedan lyfta och sy ihop mungipans ytterkant med den ovanliggande vävnaden uppnås en ny uppåtsträvande mungipevinkel.

ändra munvinkel med munvinkelskirurgi

Om du överväger en munvinkelplastik/munvikellyft kommer följande information att ge dig en bild av hur vi på Conturkliniken i Stockholm arbetar, hur processen går till och vilka resultat du kan förvänta dig. Men eftersom varje patient är unik kan vi inte ge dig alla svaren här. Det är därför som vi alltid börjar med en personlig konsultation.

Boka personlig konsultation

Munvinkelplastik med Conturmetoden – för ett mer naturligt resultat

För oss på Conturkliniken i Stockholm är det viktigt att uppnå ett naturligt vackert utseende som harmonierar med helheten, och som inte avslöjar något ingrepp. Därför utför vi alla våra behandlingar enligt Conturmetoden.

Ingen människa är den andra lik. Det finns fler än ett sätt att åtgärda hängande mungipor på. Hos oss är varje behandling individuellt upplagd, och vi arbetar ofta med att kombinera olika åtgärder – såväl kirurgiska som icke-kirurgiska. Att kombinera olika metoder ger i de flesta fall ett överlägset resultat, med mindre kontraster efter ingreppet och en kortare konvalescenstid såväl som lägre totalkostnader. Efter en utförd munvinkelplastik kan ibland behov föreligga att komplettera med sk fillers för att få optimalt resultat.

Naturligtvis kan du också välja att ta en sak i taget. Många patienter inleder till exempel med icke-kirurgiska behandlingar som injektion med filler/Restylane eller Juvederm och Botox, och är sedan så nöjda med slutresultatet att de väljer att inte gå vidare.

För oss handlar Conturmetoden inte bara om själva ingreppet, utan också om att ge varje patient ett personligt omhändertagande genom hela behandlingen – där uppföljningen är en viktig del för dig, men även för oss.