Kirurgiska kombinationsingrepp

Många fördelar med kombinationsbehandlingar

Boka en konsultation online
pannlyft hos kvinna med naturligt resultat

En och samma konvalescenstid genom kombinationsbehandling

Det krävs alltid en viss tids konvalescens efter ett genomfört kirurgiskt ingrepp.

Beroende på vilka ingrepp som är aktuella – exempelvis ett ansiktslyft, näsoperation eller ögonlocksplastik – kan konvalescenstiden variera från någon dag till 2–3 veckor. Genom att kombinera och utföra olika ingrepp vid samma tillfälle får man en konvalescenstid istället för flera, vilket förstås sparar värdefull tid för dig som patient.

kirurg undersöker kvinna inför kombinationsbehandling av ansikte
botox i ansikte hos äldre kvinna

Kombinationsingrepp för naturligt helhetsintryck

Att kombinera olika plastikkirurgiska ingrepp är ofta den smidigaste vägen att uppnå de resultat man vill åt. Att till exempel kombinera ögonlocksplastik med ett facelift, skapar färre kontraster i ansiktet, och ger ett betydligt bättre helhetsintryck.

Med hjälp av modern kirurgi får man genom en kombinationsbehandling en och samma konvalescenstid, istället för två separata.

På Conturkliniken har vi utfört lyckade kombinationsbehandlingar i mer än tio år. Samtliga av våra behandlingar är individuellt utformade och anpassade för att helhetsresultatet ska bli så absolut bra för den enskilde patienten, som möjligt. Denna utpräglade fokus på helheten, har resulterat i tusentals nöjda patienter.

Kirurgiska kombinationsingrepp

Vid konsultationen ges en exakt prisuppgift på den kombinationsbehandling som är bäst för just Dig för såväl ansikte som kropp.

Boka en konsultation

Här kan du boka tid för en konsultation hos läkare eller sköterska. Du kan också boka tid för injektionsbehandling och återbesök hos sköterska.

Boka tid online

Finansiering till din operation

Söker du fler möjligheter till finansiering eller lån till de plastikkirurgiska ingrepp eller behandlingar du önskar göra?

Vi på Conturkliniken har ett nära samarbete med Human Finans och Medical Finance som kan erbjuda dig fördelaktiga villkor för att dela upp din behandling i delbetalningar.

Se alternativ
operationsutrustning för plastikkirurgi på conturkliniken