Kombinationsbehandlingar

Kombinationsbehandlingar på Conturkliniken

Boka konsultation online
äldre kvinna inför ansiktsbehandling

Kombinera plastikkirurgiska ingrepp – få en och samma konvalescenstid

Efter ett genomfört kirurgiskt ingrepp – exempelvis ett ansiktslyft, näsoperation eller ögonlocksplastik – krävs alltid en tids konvalescens. Beroende på ingreppets art kan den variera mellan allt från någon dag till 2–3 veckor. Genom att kombinera olika ingrepp vid samma tillfälle får man en konvalescens tid istället för flera, vilket är tidsbesparande för dig som patient.

förberedelse inför ögonlocksplastik
ansiktsoperation äldre kvinna

Kombinationsingrepp för naturligt helhetsintryck

Ofta är den smidigaste vägen att uppnå de resultat man vill åt, att kombinera olika ingrepp. Att exempelvis kombinera ett facelift med ögonlocksplastik ger betydligt bättre helhetsintryck, vilket skapar färre kontraster i ansiktet. 

Med modern kirurgi får man på så sätt en och samma konvalescenstid istället för två separata. Det är exempelvis mycket vanligt att man  kombinerar en bröstoperation med en fettsugning, eller genomför undre eller övre ögonlocksplastik samtidigt som man genomför ett ansiktslyft. På så sätt skapar man en harmoni i kropp och ansikte, en slankare midja tillsammans med fastare byst, respektive en skarpare käklinje i kombination med pigga ögon. Genom att utföra kombinationsbehandlingar behöver man bara sövas vid ett tillfälle och får en läkningsperiod, vilket i längden spar både tid och pengar.

På Conturkliniken har vi idag mer än tio års erfarenhet av att utföra lyckade kombinationsbehandlingar. Alla våra behandlingar är individuella och fokuserade på att skapa ett så bra helhetsresultat som möjligt för varje enskild patient. Detta unika helhetsgrepp har idag resulterat i tusentals nöjda patienter.

Boka en konsultation

Här kan du boka tid för konsultation gällande ansiktsplastik som t.ex näsoperation eller ett ansiktslyft, hos läkare eller sköterska. Du kan också boka tid för injektionsbehandling och återbesök hos sköterska.

Boka tid online

Funderar du på delbetalning eller behöver hjälp med finansiering av ditt ingrepp eller ansiktsplastik?

Se alternativ