fråga våra kirurger

Har du en fråga till våra kirurger?

För oss är varje patient unik! Välkommen att ställa frågor till våra kirurger som är experter med dokumenterade specialkompetenser inom respektive behandlingsområde. Conturkliniken® har utfört plastikkirurgi & estetiska behandlingar sedan 1995 och har över 15000 nöjda kunder. Vi erbjuder behandlingar med fokus på att ge dig som kund ett tryggt, unikt och kvalitativt omhändertagande.

För andra frågor och svar, klicka här

Ring oss Boka konsultation Besök eller Telefon

Kombinationsbehandlingar

Hem | Plastikkirurgi | Ansikte | Kombinationsbehandlingar

Om kombinationsbehandlingar på Conturkliniken.

Mer gjort på en och samma gång.
På Conturkliniken utför vi årligen flertalet kombinationsbehandlingar för ett vackrare ansikte med olika plastikbehanlingar

Att göra ett kirurgiskt ingrepp kräver alltid en tids konvalescens. Beroende på ingreppets art kan den variera mellan allt från någon dag till 2-3 veckor. En tid som är viktig för läkningen men också för att njuta av att man tagit ett beslut att ge sig själv denna tid.

Det är ganska ofta som man behöver åtgärda flera detaljer och som var för sig kräver konvalescens. Med modern kirurgi är det en fördel att kombinera de olika ingreppen och på så sätt få EN konvalescenstid. Det är mycket vanligt att man samtidigt som man gör ett ansiktslyft också passar på att korrigera hängande ögonlock. För att på så sätt skapa en harmoni i ansiktet med pigga ögon och en skarpare käklinje. Kanske behöver huden en uppfräschning och samtidigt som man åtgärdar något annat utförs en kemisk peeling. Att utnyttja narkosens bedövning är en god investering som i längden spar både tid och pengar.

Med mer än tio års erfarenhet av kombinationsbehandling har vi idag tusentals nöjda patienter. Våra patienter är också mer nöjda eftersom vi med våra kombinationsbehandlingar ser till helheten.