Boka ditt besök online

Hakplastik

Hakplastik 2017-12-19T13:28:17+00:00
Här kan du boka konsultation för hakimplantat direkt online!

Om hakplastik och hakimplantat

Vill du ha en mer harmonisk profil?

Hakan är en viktig del av karaktären. När hakan når lika långt fram som underläppen får du en mer harmonisk profil. Det uppfattar många som vackert. Hakplastik är ett litet ingrepp som ger ett mer harmoniskt och proportionerligt utseende.
Hakplastik Conturkliniken

Naturligt resultat med hakplastik

Hakplastik utförs vanligen för att förstora hakan. Målet är att skapa ett naturligt, nytt utseende på hakan som harmonierar med resten av ansiktet. Den vanligaste metoden för hakförstoring/hakimplantat är att ett silikonimplantat sätts in framför käkbenet. Tack vare ett hakimplantat kan du förändra hakans storlek och få en mer harmonisk profil. Ingreppet är skonsamt och ger ett permanent resultat.  Gäller det mindre justeringar av hakans form kan även injektionsbehandling med eget fett eller hyaluronsyra vara ett alternativ, detta kan ibland behöva utföras i två seanser. Genom att kombinera fettsugning av haka och käklinjer med hakplastik uppnår man ofta ett föryngrande resultat och en harmonisk profil. En av de vanligaste kombinationerna är att kombinera hakplastik med näsplastik, exempelvis vid en så kallad flyende haka i kombination med en stor näsa.

Du kanske överväger att göra en hakplastik/hakförstoring på Conturkliniken i Stockholm. Här kan du läsa om hur vi arbetar, hur processen går till och vilka resultat du kan förvänta dig. Alla svaren finns inte här. Du är unik, därför börjar vi alltid med en personlig konsultation inför en hakplastik.

Hakplastik med Conturmetoden – för ett mer naturligt resultat

För oss på Conturkliniken i Stockholm är det viktigt att uppnå ett naturligt vackert utseende som harmonierar med helheten, och som inte avslöjar något ingrepp. Därför utför vi på Conturkliniken i Stockholm alla våra behandlingar enligt Conturmetoden: Ingen människa är den andra lik. Det finns inte heller bara ett sätt att åtgärda en persons besvär på. Hos oss är varje behandling individuellt upplagd, och vi arbetar ofta med att kombinera olika åtgärder – såväl kirurgiska som icke-kirurgiska. Kombinationen av metoder ger i de flesta fall ett överlägset resultat, med mindre kontraster efter ingreppet och en kortare konvalescenstid såväl som lägre totalkostnader.

För oss på Conturkliniken i Stockholm handlar Conturmetoden inte bara om själva ingreppet. Vi ska också ge varje patient ett personligt omhändertagande genom hela behandlingen – där uppföljningen är en viktig del för dig, men även för oss.

Vi lång erfarenhet av hakplastik. Med vår kompetens inom kombinationsbehandlingar hjälper vi dig att få det harmoniska utseende du eftersträvar.

Här kan du boka konsultation för hakimplantat direkt online!