fråga våra kirurger

Har du en fråga till våra kirurger?

För oss är varje patient unik! Välkommen att ställa frågor till våra kirurger som är experter med dokumenterade specialkompetenser inom respektive behandlingsområde. Conturkliniken® har utfört plastikkirurgi & estetiska behandlingar sedan 1995 och har över 15000 nöjda kunder. Vi erbjuder behandlingar med fokus på att ge dig som kund ett tryggt, unikt och kvalitativt omhändertagande.

För andra frågor och svar, klicka här

Ring oss Boka ditt besök online

Fettransplantation

Hem | Plastikkirurgi | Ansikte | Fettransplantation
Här kan du boka konsultation för fettinjektion direkt online!

En fettransplantation / fettinjektion på Conturkliniken tar bort mörka ringar under ögonen, återställer områden med förlorad volym i ansiktet och på kroppen

Vill du ha tillbaka dina pigga ögon med hjälp av en fettransplantation?

fettransplantation-ogon-piggare-ogon

Ögonen sägs vara själens spegel och är vår identitet. Ögonen är det första vi ser hos en människa, det betyder mycket för vår självkänsla om vi har pigga ögon. Åldern tar med tiden ut sin rätt.
Hålögdhet och mörka ringar under ögonen ger ofta ett trött intryck, det beror på att vi förlorar volymen runt ögonen. Ibland spelar arvet in. Det är därför en del människor drabbas av hålögdhet i tidiga år. Viktnedgång och rökning påverkar också volymen. En fettransplantation kan komma tillrätta med problemen.

Vill du bli av med hålögdhet eller mörka ringar under ögonen? Du kanske vill återställa volym i hela ansiktet eller på kroppen. Då kommer följande information att ge dig en bild av hur vi på Conturkliniken i Stockholm arbetar, hur processen går till och vilka resultat du kan förvänta dig. Men eftersom varje patient är unik kan vi inte ge dig alla svaren här. Det är därför som vi alltid börjar med en personlig konsultation.

En fettransplantation / lipostructure kan hjälpa dig

På Conturkliniken i Stockholm har vi vidareutvecklat New York-läkaren Dr Colemans teknik för lipostructure. Den går ut på att ge fettinjektion med eget fett för att återskapa en del av ditt ungdomliga utseende. Resultatet av den här typen av fettransplantation är framgångsrikt och bestående över tiden. Det visar våra erfarenheter av metoden som vi använt sedan 2000.

Vi kan använda fettransplantation för att återskapa volym i princip var som helst i ansiktet eller på kroppen. Det är vanligt att vi använder metoden vid hålögdhet och djupa veck runt munnen samt för att bygga upp kindpartier, och skapa läppvolym. Tekniken bygger på att vi använder kroppens eget fett för att återskapa den volymförlust som åldrandet bidragit till. En av fördelarna med denna metod är att kroppens immunförsvar inte reagerar på implantatet eftersom det kommer från den egna kroppen. Därmed finns ingen risk för allergiska reaktioner. Det kan behövas flera behandlingar med fettransplantation för att helt och hållet återskapa volym och fyllnad i ansiktet.

Vi använder även metoden på kroppen i övrigt, till exempel vid ojämnheter och om du vill ha större stuss.

Vi kan kombinera fettransplantation med andra behandlingar för att skapa ännu mer naturlighet och föryngring i ansiktet i linje med Conturmetoden. Det kan till exempel handla om ansiktslyft och föryngring i ögonregionen med laser. Du kan också gå igenom ett medicinskt hudvårdsprogram om det behövs peeling av huden. Givetvis kan du få fettransplantation som enda behandling och eventuellt lägga till andra behandlingar senare. Det bestämmer du själv.

Fettransplantation enligt Conturmetoden – för ett mer naturligt resultat

För oss på Conturkliniken i Stockholm är det viktigt att ge dig ett naturligt vackert utseende som harmonierar med helheten, och som inte lämnar några spår av ingrepp. Därför utför vi fettransplantation och våra andra behandlingar enligt Conturmetoden

Alla är vi olika. Och det finns flera sätt att behandla ålderstecken. På Conturkliniken i Stockholm är varje behandling individuellt upplagd, och vi kombinerar ofta olika åtgärder – såväl kirurgiska som icke-kirurgiska. Kombinationen av metoder ger för det mesta ett överlägset resultat: mindre kontraster efter ingreppet och kortare konvalescenstid. Dessutom till en lägre totalkostnad.

För oss handlar Conturmetoden inte bara om själva ingreppet. Varje patient får ett personligt omhändertagande genom hela behandlingen – där uppföljningen är en viktig del för dig, och för oss.

Se före och efterbilder
Frågor och svar om fettransplation
Här kan du boka konsultation för fettinjektion direkt online!

Relaterade behandlingar