fråga våra kirurger

Har du en fråga till våra kiruger?

För oss är varje patient unik! Välkommen att ställa frågor till våra kirurger som är experter med dokumenterade specialkompetenser inom respektive behandlingsområde. Conturkliniken® har utfört plastikkirurgi & estetiska behandlingar sedan 1995 och har över 15000 nöjda kunder. Vi erbjuder behandlingar med fokus på att ge dig som kund ett tryggt, unikt och kvalitativt omhändertagande.

För andra frågor och svar, klicka här

Boka ditt besök online

Före- och efterbilder

Hem | Plastikkirurgi | Ansikte | Ansiktslyft | Före- och efterbilder