Ansiktslyft

Ansiktslyft / Facelift med Conturmetoden – för ett mer naturligt resultat

Boka tid för ansiktslyft
botox i ansikte hos äldre kvinna

Ansiktet genomgår förändringar under hela livet hos oss alla. Hur man upplever åldersprocessen är förstås individuellt. En av de vanligaste orsakerna till att man vill göra ett ansiktslyft är att man känner sig besvärad av “häng” och “bullighet” vid käklinjen och så kallad kalkonhals.

Med stigande ålder ändrar ansiktet form från den yngre ovala formen till den mer åldrande fyrkantiga ansiktsformen

Med ansiktslyft kan vi strama upp såväl underliggande vävnad som huden på kinder och hals i kombination med vid behov fettsugning av haka/hals. Ofta har åldrandet också bidragit till att underhudsfett försvunnit och att ansiktet ser insjunket ut under ögonen.

Detta kan åtgärdas i samband med ansiktslyft med en fettransplantation med eget fett och som ger ett bestående resultat. Det är också viktigt att tänka på hudens kvalitet och åtgärda med ett hudvårdsprogram eller en peeling om så krävs.

På Conturkliniken i Stockholm har vi mycket god erfarenhet av att korrigera förändringar med ett ansiktslyft och uppnå ett naturligt resultat.

kirurg undersöker kvinna inför kombinationsbehandling av ansikte

Om du överväger ett ansiktslyft kommer följande information att ge dig en bild av hur vi på Conturkliniken i Stockholm arbetar, hur processen går till och vilka resultat du kan förvänta dig. Men eftersom varje patient är unik kan vi inte ge dig alla svaren här. Det är därför som vi alltid börjar med en personlig konsultation.

Boka personlig konsultation

Ett ansiktslyft (Facelift) kan hjälpa dig!

Med ett ansiktslyft kommer du få tillbaka en mer definierad käklinje och vecken mellan näsan och munnen reduceras också delvis. Dessutom blir din hals slank och fin.

Ett ansiktslyft hjälper däremot inte mot rynkor i pannan, hängande ögonlock, nedsänkta ögonbryn, påsar under ögonen och de fina rynkorna runt munnen.

För att föryngra alla tecken på åldrande i ansiktet kan man kombinera ett facelift med andra behandlingar såsom pannlyft, laserpeeling, kemisk peeling och ögonlocksplastik. På så vis får du också ett mer samstämmigt resultat i ansiktet. Genom att kombinera ett ansiktslyft med andra behandlingar kan du ofta föryngra alla tecken på åldrande i ansiktet. Du får ett naturligt och långvarigt resultat, mindre kontraster efter ansiktslyftet och ofta en kortare total konvalescenstid såväl som lägre kostnader.

Ansiktslyft (Facelift) med Conturmetoden – för ett mer naturligt resultat

För oss på Conturkliniken i Stockholm är det viktigt att uppnå ett naturligt vackert utseende som harmonierar med helheten, och som inte avslöjar något ingrepp. Därför utför vi alla våra behandlingar enligt Conturmetoden:

Hos oss är varje behandling individuellt upplagd, och vi arbetar ofta med att kombinera olika åtgärder – såväl kirurgiska som icke-kirurgiska. Att kombinera olika metoder ger i de flesta fall ett överlägset resultat, med mindre kontraster efter ingreppet och en kortare konvalescenstid såväl som lägre totalkostnader. Naturligtvis kan du också välja att ta en sak i taget.

För oss handlar Conturmetoden inte bara om själva ingreppet, utan också om att ge varje patient ett personligt omhändertagande genom hela behandlingen – där uppföljningen är en viktig del för dig, och för oss.

Svensk förening för estetisk plastikkirurgi 26 år