fråga våra kirurger

Har du en fråga till våra kirurger?

För oss är varje patient unik! Välkommen att ställa frågor till våra kirurger som är experter med dokumenterade specialkompetenser inom respektive behandlingsområde. Conturkliniken® har utfört plastikkirurgi & estetiska behandlingar sedan 1995 och har över 15000 nöjda kunder. Vi erbjuder behandlingar med fokus på att ge dig som kund ett tryggt, unikt och kvalitativt omhändertagande.

För andra frågor och svar, klicka här

Ring oss Boka ditt besök online

Plastikkirurgi

Hem | Plastikkirurgi

Plastikkirurgi hos Conturkliniken i Stockholm

Våra läkare är experter på plastikkirurgi, vare sig det gäller ansiktskirurgi, laserkirurgi, ögonlocksplastik eller näsplastik. Hos Conturkliniken är du alltid i varma händer. Hos oss får du alltid en konsultation, en personlig plan och vi ser till att du känner dig trygg och informerad före, under och efter ditt ingrepp. Våra kunniga läkare finns till här för dig och vi hjälper dig till bästa resultat. Med Conturklinikens unika koncept, att bland annat göra fler ingrepp vid samma tillfälle, så blir läkningstiden kortare, resultatet mer naturligt och det minskar kostnaderna för dig.

Ansikte

Bröst

Kropp

Plastikkirurgin – att forma eller skapa

Plastikkirurgi kommer från grekiskans ”plastikos” som betyder forma eller skapa. Rekonstruktiv plastikkirurgi kan åtgärda både utseendemässiga som funktionella problem. Det kan till exempel vara brännskador eller bröstförminskning.

Estetisk plastikkirurgi handlar mer om utseende och att korrigera kosmetiska defekter. Enligt Svensk förening för estetisk plastikkirurgi utförs omkring 25 000 ingrepp i Sverige per år (15 procent män, 85 procent kvinnor). 

Plastikkirurgi på Conturkliniken

Conturkliniken har kirurger har lång erfarenhet av plastikkirurgi. Vi är faktiskt en av få kliniker i landet som har specialister inom ansiktskirurgi, laserkirurgi, ögonlocksplastik och näsplastik. Detta borgar för säkra ingrepp och ett vackert, naturligt resultat vare sig du har bestämt dig för en ögonlocksplastik, näsoperation, bröstförminskning, bröstförstoring, bröstlyft, ansiktslyft eller någon annan plastikkirurgi så kommer alla på kliniken att jobba för att du ska ha det så bra och bekvämt som möjligt före, under och efter ditt ingrepp.

Bröst

Om du känner att du inte är nöjd med dina bröst finns det olika hjälp du kan få. Vi erbjuder bröstlyft, bröstlyft och bröstimplantat i kombination eller om du hellre vill förminska brösten eller göra en korrigering eller förminskning av vårtgården, så är det ingrepp vi årligen gör en mängd av.

När du kommer till oss får du en personlig plan för just dig och hur vi ska kunna uppfylla dina önskemål. Vårt mål är alltid att du ska känna dig trygg, före, under och efter ditt ingrepp. Vi använder endast säkra och väldokumenterade bröstimplantat. Hör av till oss och beställ en tid för konsultation!

Ansikte

Känner du dig inte längre som ”dig själv” när du ser dig i spegeln? Många upplever att utseendet inte stämmer överens med hur man känner sig på insidan. Kanske är det då som det är dags för ett kombinerat pannlyft/ansiktslyft eller någon hudföryngrande behandling. Vi kan hjälpa dig att komplettera din inre ålder med ditt yttre uttryck. Ring för en första konsultation!

Kropp

Kroppen kan ge upphov till många tankar och en del tar beslutet att komma till oss för att göra en korrigering, såsom bukplastik, överarmsplastik eller fettsugning. Vi lyssnar på dig och dina tankar och hjälper dig sedan att uppnå ditt mål genom en realistisk målbild. Vi gör många olika sorters ingrepp; från liposkulptur/fettsugning till borttagande av åderbrock. Ring oss gärna för en första konsultation!

Conturmetoden

Varje patient är unik, varje ingrepp speciellt. Vi börjar alltid med en konsultation och tar god tid på oss så att du får svar på de frågor som du kan ha. Du får en personlig plan som passar just dig och dina önskemål. Din läkare och dina sköterskor finns hela tiden till hands för att ta hand om dig, hålla dig i handen om du blir nervös och förklara hur allt går till.

Vi jobbar mycket med att kombinera olika åtgärder, såväl kirurgiska som icke-kirurgiska, då resultatet blir mer naturligt med mindre kontraster. Konvalescenstiden blir kortare och dessutom kostar det mindre. Vi har alltid uppföljning och vi är måna om att du alltid ska känna dig trygg hos oss. Det kan våra tidigare patienter vittna om.