fråga våra kirurger

Har du en fråga till våra kirurger?

För oss är varje patient unik! Välkommen att ställa frågor till våra kirurger som är experter med dokumenterade specialkompetenser inom respektive behandlingsområde. Conturkliniken® har utfört plastikkirurgi & estetiska behandlingar sedan 1995 och har över 15000 nöjda kunder. Vi erbjuder behandlingar med fokus på att ge dig som kund ett tryggt, unikt och kvalitativt omhändertagande.

För andra frågor och svar, klicka här

Ring oss Boka ditt besök online

Susanne

Patienter berättar: Susanne

Vägen till ett naturligt och varaktigt resultat och ditt välbefinnande

  • Behandling: Nästipplastik

”Nu kan jag skratta utan att gömma ansiktet”

Efter att i många år har dolt min näsa när jag skrattade tog jag äntligen beslutet att göra en operation. Min största oro inför operationen var att omgivningen skulle märka något – det här var en sak jag ville göra för min egen skull. På rekommendation av en tidigare jobbarkompis beslöt jag mig för att boka tid på Conturkliniken.

Det kändes väldigt pirrigt inför första besöket. Men efter att ha träffat personalen blev jag lugn. Man kände sig väl omhändertagen och då kan resultatet bara bli positivt. Nu kan jag äntligen skratta utan att gömma ansiktet i händerna. Det gör mig så glad.

Jag är väldigt nöjd med min nästippsplastik och därför har jag fortsatt att komma tillbaka till kliniken. Det finns mycket mer man kan bli erbjuden som inte kräver kirurgiska ingrepp, till exempel injektionsbehandling med Restylane.
/Susanne

Läs mer om hur behandlingen går till