Erica

Patienter berättar: Erica

Boka en konsultation online
blommor på vår klinik

Bröstimplantat

”Ett beslut som radikalt förändrade mitt liv”

Under många år hade jag stora komplex för min kropp eftersom jag tyckte att den var väldigt oproportionerlig.

Jag försökte ”banta ikapp” mina bröst, vilket bara resulterade i att dom krympte. Då började jag leta information på nätet om plastikkliniker, tittade på före- och efterbilder och kollade priser i sex år. Sedan gick bantningen över styr och jag blev sjuk.

Då insåg jag att det var dags att bryta mönstret och hitta nya alternativ. Det var ett beslut som radikalt förändrade mitt liv. Jag fick ett tips om Conturkliniken av min kompis flickvän som själv gjort ingrepp där. När jag tog kontakt var jag jättenervös, men bemötandet jag fick lugnade mig helt. Redan två veckor efter konsultationen utfördes ingreppet och resultatet blev över all förväntan – jag är jättenöjd! Faktum är att brösten ser helt naturliga ut. Uppföljningen efter ingreppet var toppen och jag har klarat mig helt utan komplikationer.

Mitt självförtroende har förbättrats enormt mycket. Jag går rakryggad, vågar se människor i ögonen och mår inte dåligt av min egen spegelbild längre. Omgivningens reaktioner har varit lite olika men alla mina närmaste har varit väldigt positiva när dom sett hur mycket det hjälpt mig med min självbild. Det handlar trots allt om hur jag mår på insidan. Det var för min skull jag gjorde operationen, ingen annans.

/Erica