Britt-Marie

Patienter berättar: Britt-Marie

Boka en konsultation online
blommor på vår klinik

Övre ögonlocksplastik + laserpeeling under och runt ögat + Obagis hudvårdsprogram.

”Jag är jättenöjd med resultatet och personalen!”

Efter att i flera år ha plågats av påsar under ögonen och hängande ögonlock bestämde jag mig en dag för göra något åt det.

Jag såg ledsen och trött ut men är i själva verket glad och (ganska) pigg. Eftersom jag tyckte att jag även fått synproblem på grund av de tunga ögonlocken ringde jag min företagsläkare, som är en kvinna i min egen ålder. Hon rekommenderade mig Conturkliniken, där hon själv för ett antal år sedan hade gjort det ingrepp, som jag nu ville göra. Hon var mer än nöjd med resultatet och för mig en garant på att ”jobbet” skulle utföras på bästa sätt.

Efter konsultation med dr Gunnar Göransson fick jag tid för ingreppet, som skedde bara en vecka senare. Efter två veckors omplåstring och vila i hemmet var jag tillbaka på jobbet. Jag är jätte-jättenöjd med resultatet och med den trevliga personalen på kliniken. Jag har fortsatt med Obagis produkter och känner mig bekväm med dem. När jag nu blivit fin i ansiktet låg det nära till hands att fräscha upp resten. Jag började äta mindre men oftare och mer näringsrik, nyttig mat. Jag vardagsmotionerar; stiger av bussen eller tåget en station tidigare, jag går uppför alla trappor och jag mår verkligen bra och har på ett år blivit av med 12–14 kg.

/Britt-Marie Söderström