Boka ditt besök online

Birgitta

Birgitta 2017-12-19T13:28:13+00:00

Patienter berättar: Birgitta

Vägen till ett naturligt och varaktigt resultat och ditt välbefinnande

  • Behandling: Övre och undre ögonlocksplastik med laser, laserpeeling under ögonen, endoskopiskt pannlyft samt kemisk peeling av huden i ansiktet. Obagis Hudvårdsprogram

”Nu stämmer utsidan bättre med insidan”

För några år sedan upptäckte jag att jag såg trött och hängig ut, utan att alls känna mig gammal. Jag bestämde mig för att göra något åt saken och kontaktade Conturkliniken. Efter konsultation bestämde jag mig för att åtgärda övre och undre ögonlocken och även utföra ett mindre pannlyft.

Jag är väldigt nöjd med resultatet, det blev precis som jag förväntat mig.Jag berättade inget för min omgivning utan tog två veckors semester. Sedan har jag bara berättat om någon har frågat. Jag gjorde det helt och hållet för min egen skull, så det är ingenting jag skäms för, men heller inget jag berättar till höger och vänster.

Efteråt har jag fått kommentarer om att jag ser pigg ut och det känns skönt att höra, för det är verkligen så jag känner mig. Jag tror inte att man blir lyckligare efter en plastikoperation, jag känner min lika lycklig nu som innan. Men skillnaden är att nu stämmer utsidan bättre med insidan. Efter operationen har jag underhållit huden med Obagi-produkter och är väldigt nöjd med dem. Det är den första krämen jag använt där jag sett ett resultat.
/Birgitta

Läs mer om varje område och om hur behandlingarna går till: