fråga våra kirurger

Har du en fråga till våra kirurger?

För oss är varje patient unik! Välkommen att ställa frågor till våra kirurger som är experter med dokumenterade specialkompetenser inom respektive behandlingsområde. Conturkliniken® har utfört plastikkirurgi & estetiska behandlingar sedan 1995 och har över 15000 nöjda kunder. Vi erbjuder behandlingar med fokus på att ge dig som kund ett tryggt, unikt och kvalitativt omhändertagande.

För andra frågor och svar, klicka här

Ring oss Boka ditt besök online

Anna-Lena

Hem | Patienter berättar | Anna-Lena

Patienter berättar: Anna-Lena

Vägen till ett naturligt och varaktigt resultat och ditt välbefinnande

  • Behandling: Obagis hudvårdsprogram samt IPL-behandling.

”Skönt att slippa sminka mig för att känna mig fräsch”

Jag hade en ganska tråkig, grovporig hud med ojämn färg, ärr av acne och viss acne som aldrig ville ge med sig. För att känna mig fräsch var jag tvungen att lägga på foundation varje dag.

Jag beslöt mig för att söka hjälp och kontaktade Conturkliniken. Jag var införstådd med att vägen till frisk hy skulle vara lång och kanske lite besvärlig. Behandlingen delades in i olika delar, kombinationen med Obagis hudvårdsprogram och IPL-behandling och tog ca 10 månader. Det kan verka mycket men eftersom behandlingen hela tiden gick åt rätt håll och man tydligt kunde se resultat var det inte så jobbigt.

Nog förväntade jag mig en förbättring men inte så strålande resultat som det blev. En slätare och friskare hy är viktigt och gör gott både för humör och utseende. Jag är jättenöjd med resultatet och lägger inte på någon foundation längre, utom kanske till fest.
/Anna-Lena

Läs mer om varje område och om hur behandlingarna går till: