fråga våra kirurger

Har du en fråga till våra kirurger?

För oss är varje patient unik! Välkommen att ställa frågor till våra kirurger som är experter med dokumenterade specialkompetenser inom respektive behandlingsområde. Conturkliniken® har utfört plastikkirurgi & estetiska behandlingar sedan 1995 och har över 15000 nöjda kunder. Vi erbjuder behandlingar med fokus på att ge dig som kund ett tryggt, unikt och kvalitativt omhändertagande.

För andra frågor och svar, klicka här

Ring oss Boka ditt besök online

Patienter berättar

Hem | Patienter berättar
Se fler före och efter bilder på estetiska behandlingar och kirurgiska ingrepp från Conturkliniken i Stockholm.

Våra patienter berättar

Jag är jättenöjd med resultatet och personalen!

Efter att i flera år ha plågats av påsar under ögonen och hängande ögonlock bestämde jag mig för göra något åt det. Jag kontaktade Conturkliniken. Efter konsultation fick jag snabbt en tid för ingreppet.

Jag är jätte-jättenöjd med resultatet och med den trevliga personalen på kliniken.

/ Britt-Marie

Skönt att slippa sminka mig för att känna mig fräsch

Jag hade en ganska tråkig, grovporig hud med ojämn färg, ärr av acne och viss acne som aldrig ville ge med sig. För att känna mig fräsch var jag tvungen att lägga på foundation varje dag. Jag beslöt mig för att söka hjälp och kontaktade Conturkliniken.

/ Anna-Lena

Ett beslut som radikalt förändrade mitt liv till det bättre
Under många år hade jag stora komplex för min kropp eftersom jag tyckte att den var väldigt oproportionerlig. Jag försökte ”banta ikapp” mina bröst, vilket bara resulterade i att dom krympte. Då började jag leta information på nätet om plastikkliniker.

/ Erica

Nu stämmer utsidan bättre med insidan

För några år sedan upptäckte jag att jag såg trött och hängig ut, utan att alls känna mig gammal. Jag bestämde mig för att göra något åt saken och kontaktade Conturkliniken. Efter konsultation bestämde jag mig för att åtgärda övre och undre ögonlocken och även utföra ett mindre pannlyft. Jag är väldigt nöjd med resultatet, det blev precis som jag förväntat mig.

/ Birgitta

Nu kan jag skratta utan att gömma ansiktet!

Efter att i många år har dolt min näsa när jag skrattade beslutade jag mig för att låta operera mig. Först var jag lite orolig, men efter att ha träffat personalen på Conturkliniken blev jag lugn. Man kände sig väl omhändertagen och då kan resultatet bara bli positivt. Jag är väldigt nöjd med min nästippsplastik!

/ Susanne