Patienter berättar

Våra patienter berättar

Boka en konsultation online
blommor på vår klinik
Laserpeeling och ögonlockplastik på kvinna

Jag är jättenöjd med resultatet och personalen!
Efter att i flera år ha plågats av påsar under ögonen och hängande ögonlock bestämde jag mig för göra något åt det. Jag kontaktade Conturkliniken. Efter konsultation fick jag snabbt en tid för ingreppet.

Jag är jätte-jättenöjd med resultatet och med den trevliga personalen på kliniken.

Läs om Britt-Maries resa

Skönt att slippa sminka mig för att känna mig fräsch
Jag hade en ganska tråkig, grovporig hud med ojämn färg, ärr av acne och viss acne som aldrig ville ge med sig. För att känna mig fräsch var jag tvungen att lägga på foundation varje dag. Jag beslöt mig för att söka hjälp och kontaktade Conturkliniken.

Läs om Anna-Lenas resa
IPL behandling på kvinna
Erica har gjort bröstförstoring med implantat hos conturkliniken

Ett beslut som radikalt förändrade mitt liv till det bättre

Under många år hade jag stora komplex för min kropp eftersom jag tyckte att den var väldigt oproportionerlig. Jag försökte ”banta ikapp” mina bröst, vilket bara resulterade i att dom krympte. Då började jag leta information på nätet om plastikkliniker.

Läs om Ericas resa

Nu stämmer utsidan bättre med insidan
För några år sedan upptäckte jag att jag såg trött och hängig ut, utan att alls känna mig gammal. Jag bestämde mig för att göra något åt saken och kontaktade Conturkliniken. Efter konsultation bestämde jag mig för att åtgärda övre och undre ögonlocken och även utföra ett mindre pannlyft. Jag är väldigt nöjd med resultatet, det blev precis som jag förväntat mig.

Läs om Birgittas resa
pannlyft och ögonlockskirurgi på conturkliniken
Susanne har gjort näsplastik på conturkliniken

Nu kan jag skratta utan att gömma ansiktet!
Efter att i många år har dolt min näsa när jag skrattade beslutade jag mig för att låta operera mig. Först var jag lite orolig, men efter att ha träffat personalen på Conturkliniken blev jag lugn. Man kände sig väl omhändertagen och då kan resultatet bara bli positivt. Jag är väldigt nöjd med min nästippsplastik!

Läs om Susannes resa