fråga våra kirurger

Har du en fråga till våra kirurger?

För oss är varje patient unik! Välkommen att ställa frågor till våra kirurger som är experter med dokumenterade specialkompetenser inom respektive behandlingsområde. Conturkliniken® har utfört plastikkirurgi & estetiska behandlingar sedan 1995 och har över 15000 nöjda kunder. Vi erbjuder behandlingar med fokus på att ge dig som kund ett tryggt, unikt och kvalitativt omhändertagande.

För andra frågor och svar, klicka här

Ring oss Boka konsultation Besök eller Telefon

Vill du jobba i tighta team där all fokus läggs på våra patienter?

Vi är den mindre kliniken med större utrymmen för det personliga mottagandet och möjligheter att tillgodose varje enskild patients behov – på riktigt.

Just nu söker vi Undersköterska

Conturkliniken i Stockholm, en av Sveriges äldsta kliniker för Plastikkirurgi, söker Undersköterska. Kliniken har en stor behandlingsbredd såväl gällande estetiska behandlingar som estetiska plastikkirurgiska ingrepp, etablerad 1995.

På Conturkliniken kommer Du att ingå i ett team som arbetar med samma målsättning, personligt bemötande och bästa omvårdnad av våra patienter, under hela behandlingsförloppet.

Vi söker Dig som vill utvecklas i din arbetsroll, nyfiken att lära Dig nya arbetsuppgifter.

Huvuddelen av kirurgin utförs polikliniskt. I ditt arbete ingår:

• Omhändertagande såväl pre- som postoperativt på operationsavdelningen.
  • Arbete på operationssalen samt hantering av instrument.
  • Postoperativ stygntagning och omvårdnad.
  • Behjälplig i receptionen mm.

• Undersköterskeutbildning & arbetslivserfarenhet.
  • Erfarenhet av liknande arbete en merit, men ej krav.
  • Viljan att utvecklas och lära sig nya uppgifter är en viktig egenskap.
  • God samarbetsförmåga, gilla att arbeta i ett team, flexibel och positiv.
  • Grundläggande datakunskap.
  • För specifika arbetsuppgifter ges löpande internutbildning

Mail till: Gunnar Göransson, drgunnar.goransson@conturkliniken.se
Ort: Stockholm
Arbetstider: Variation från 7.00–16.00 till 10.00–19.00. Heltidstjänst, tillsvidare.
Sista ansökningsdag: 15 maj 2020