Injektionsspecialist

Carina Bardosson är Leg. sjuksköterska och vår injektionsspecialist

Boka en konsultation online
fillers i läpparna på tjej

Carina Bardosson är Leg. sjuksköterska sedan 1993 och har arbetat i 12 år som sjuksköterska inom akutsjukvård. Därefter gick hon en vidareutbildning inom medicinsk och estetisk inriktning på laser, medicinsk hudvård och injektionsbehandlingar och har nu dokumenterad specialistkompetens inom respektive område. 

År 2005 certifierades hon till Restylanebehandlare och hon är även utbildad inom neurotoxin Vistabel/Botox/Azzalure.

För att ständigt hålla sig uppdaterad inom det senaste vad gäller injektionsbehandlingar, teknik, säkerhet, risker och komplikationer, så deltar Carina Bardosson ständigt i utbildningar och föreläsningar arrangerade av Galderma (Restylane, Azzalure) och Allergan (Juvederm, Vistabel/Botox) etcetera, samt är medlem i FAN-CLUB (fillers academy for nurses).

Säkra och trygga behandlingar

Carina Bardossons mål är att varje patient ska känna trygghet, säkerhet och kvalitet vid behandling. Patienterna ska tycka att de fått all den information som de behöver inför och efter utförda behandlingar. Det finns alltid läkare på plats för varje patient och Conturkliniken arbetar bara med de världsledande fillertillverkarna.

Carina Bardosson är Leg. Sjuksköterska och Injektionsspecialist

Utgår från varje patients förutsättningar

Eftersom varje patient är unik så utgår Carina Bardosson och hennes kollegor alltid från varje klients premisser. De flesta som kommer till Conturkliniken vill inte se ut som tjugo år igen, utan de önskar oftast få ett fräschare och piggare utseende. En del patienter vill framhäva vissa områden, återskapa volymförlust och få bort linjer och rynkor. Åldrandet är inte bara linjer, rynkor och volymförlust utan även att huden förlorar lyster och blir mer ojämn i hudtonen. Många gånger kombineras injektioner med medicinsk hudvård eller laser för att få det mest optimala resultatet. Enligt Carina Bardosson är den bästa behandlingen den där patienten får kommentarer om att hen ser pigg och fräsch ut.

Boka en konsultation

Här kan du boka tid för en konsultation hos läkare eller sköterska. Du kan också boka tid för injektionsbehandling och återbesök hos sköterska.

Boka tid online

Unik rabatt för våra trogna kunder!

Vi vill belöna våra återkommande kunder med ett bonuskort, läs mer om vad det innebär här.

För våra stamkunder
bonuskort på conturkliniken för 15% på en behandling