Kontakt

Kontakta oss på Conturkliniken

Boka konsultation direkt online
Kontakta oss på Conturkliniken

Telefonnummer:
08-503 85800

Besöksadress:
Kommendörsgatan 16, 114 48 Stockholm

Telefontider:
Måndag – Torsdag: 08.00 – 16.45
Fredag: 08.00 – 16.15

Öppettider:
Måndag – Torsdag: 08.00 – 17.00*
Fredag: 08.00 – 16.30
*mån & tis, bokningsbara tider fram till 19.00

Kommunikationer: Tunnelbana
Färdbeskrivning från T-centralen: Ta tunnelbanans röda linje från T-centralen mot Mörby Centrum, kliv av hållplats Stadion. Ta uppgång Karlavägen/Kommendörsgatan. Korsa direkt Karlavägen och du är på Nybrogatan. Gå ca 300 meter första gatan som korsar Nybrogatan är Kommendörsgatan.

Har du svårt att besöka oss för en konsultation?

Då kan du boka konsultation via telefon.

Läs mer & boka

Kontaktformulär

  Conturklinikens målsättningar

  Vår viktigaste målsättning är att du skall känna dig nöjd med ingreppet/behandlingen. En av grundstenarna för vår verksamhet är att se varje patient utifrån ett helhetsperspektiv och inte bara stirra oss blinda på den kliniska behandlingen. Som patient kan du därför känna dig trygg och förvissad om att du får bästa tänkbara hjälp att välja rätt behandling eller kombination av behandlingar. Att kombinera olika metoder ger i många fall också ett överlägset resultat, med mindre kontraster efter ingreppet, en kortare konvalescenstid såväl som lägre totalkostnader.

  Conturklinikens filosofi

  Vårt arbete präglas av att varje person som kommer till Conturkliniken är unik. Vi utgår från ett helhetsperspektiv. Målet för oss är alltid att du som patient ska få bästa möjligt resultat. Det vill säga ett naturligt och estetiskt resultat som harmonierar med helheten. Som patient kan du därför känna dig trygg och förvissad om att du får bästa tänkbara hjälp att välja rätt behandling eller kombination av behandlingar. Tillsammans kommer vi fram till en lösning som passar just dig.

  Conturklinikens trygghet

  Att ligga i framkant rent tekniskt är viktigt för oss. Vi vill vara säkra på att våra patienter får det bästa av senare års utveckling, därför ser vi till att kontinuerligt vidareutbilda våra kirurger och övrig personal. Varje behandling är individuellt upplagd, och därför arbetar vi ofta med att kombinera olika behandlingsmetoder, såväl kirurgiska som icke-kirurgiska. Varje patient får ett personligt omhändertagande genom hela behandlingen. Vi följer noggrant utarbetade rutiner för varje ingrepp/behandling. Du är naturligtvis alltid välkommen till oss med dina frågor.