fråga våra kirurger

Har du en fråga till våra kirurger?

För oss är varje patient unik! Välkommen att ställa frågor till våra kirurger som är experter med dokumenterade specialkompetenser inom respektive behandlingsområde. Conturkliniken® har utfört plastikkirurgi & estetiska behandlingar sedan 1995 och har över 15000 nöjda kunder. Vi erbjuder behandlingar med fokus på att ge dig som kund ett tryggt, unikt och kvalitativt omhändertagande.

För andra frågor och svar, klicka här

Ring oss Boka ditt besök online

Operationsavdelningen

Hem | Klinik | Operationsavdelningen

Fräsch och modern operationsavdelning

  • Klicka på någon av bilderna för större bildvisning

På Conturkliniken har vi en separat operationssal. Den är specialutrustad för kirurgi med narkos. Där utför vi alla operationer och den är separerad från de övriga lokalerna för att minimera risken för infektion. De flesta operationerna är dagkirurgi vilket betyder att du får gå hem samma dag som du opererar dig. Är det någon operation som kräver övernattning stannar du på vår avdelning och får ett enkelrum med nattsköterska på avdelningen.

Före operation

All information som du behöver får du i god tid före operationsdagen och vi har även telefonkontakt dagen innan du skall komma till oss. Du får då besked om vilken tid du skall komma till kliniken. Detta är inte tiden då operationen börjar utan den tid du skall vara på plats för att vi ska ha god tid på oss att förbereda dig inför ingreppet, detta innebär att det kan bli väntetid på kliniken.

Du kommer att träffa din läkare innan du går in till operation och även samtala med narkosläkaren.

Efter operation

När du vaknat ordentligt och känner att du mår bra bjuder vi på kaffe/te och smörgås. Du kommer också att träffa din läkare och får chans att ställa ytterligare frågor om du behöver. Innan du är klar för hemgång repeterare vi de instruktioner du fått skriftligt allt för att tiden efter operationen skall vara så behaglig som det bara går.

Narkosläkare

Våra narkosläkare är specialistutbildade i narkos och är aktiva på universitetskliniker i Stockholm. Narkosläkaren är närvarande under hela operationen och ansvarar för smärtlindring och övervakar din säkerhet under operationen och tills du är helt vaken.

  • Ledande utrustning
  • Harmoniska lokaler med egna övernattningsrum
  • Kombinationsbehandlingar
  • Egna Narkosläkare
  • Analyser och personliga samtal innan godkännande av behandling
  • Samtliga läkare på Conturkliniken har lång erfarenhet