Hur går ett ögonbrynslyft till?

förberedelse inför pannlyft på äldre kvinna

Med åren förlorar huden sin elasticitet och ögonbrynen börjar hänga. Många ogillar utseendet som uppstår då man lätt uppfattas som trött och hängig, eller rentav arg. Vill du också se piggare gladare ut? Här går vi igenom hur ett ögonbrynslyft går till!

Vid ditt första besök hos oss går vi igenom ingreppet, dina förväntningar och vad som är möjligt att uppnå. Det är viktigt att dina förväntningar är realistiska och att du får korrekt information. Väljer du att gå vidare bokar vi in tid för operation.

Lyftet går ut på att dra upp ögonbrynen genom att sträcka ut huden i pannan.

Det går till så att vi gör 3 – 5 små snitt i hårbotten med hjälp av titthålsteknik. Det är ett dagkirurgiskt ingrepp som tar cirka två timmar, du behöver alltså inte stanna kvar över natten utan kan gå hem efteråt.

Ögonbrynslyft kallas även för pannlyft

Ögonbrynslyft är detsamma som pannlyft. Vår metod är mycket skonsammare mot för tidigare metoder som fortfarande ges hos vissa utövare. Man lade då ett snitt mellan öronen och även över hela skalpen i hårbotten. Det ledde till ärrbildning och kunde även påverka hårväxten i pannan. Med den titthålsteknik som vi använder på Conturkliniken behöver du varken oroa dig för generande ärr eller påverkan på hårväxten.

Vill du veta mer om ögonbrynslyft?

Conturkliniken erbjuder ögonbrynslyft genom titthålskirurgi till dig som strävar efter ett piggare, gladare och ungdomligare utseende. Kontakta oss för en konsultation där vi går igenom dina förväntningar och möjliga resultat.