Vad kostar det att ta bort leverfläckar?

pigmentfläckar i ansiktet

Hos oss på Conturkliniken kostar det mellan 2000 och 4000 kronor att ta bort leverfläckar.

Oavsett om man kallas det födelsemärken, leverfläckar eller pigmentfläckar – finns det många anledningar till att vilja ta bort ofarliga skönhetsfläckar.

Det kan gälla fläckar på synliga ställen som ansiktet, benen eller armarna. Men också andra ställen på kroppen där fläckarna orsakar oro eller andra negativa känslor.

Att ta bort leverfläckar

Vi har flera behandlingsalternativ och metoder för att avlägsna leverfläckar. Olika typer av behandlingar passar olika personer – i samråd med dig väljer vi på Conturkliniken det som passar just dig bäst. Enklast är om du kontaktar oss och bokar in en konsultation med oss. Vid behandlingen får du träffa en hudterapeut eller en av våra laserterapeuter – eller en läkare. När vi tar bort leverfläckar kirurgiskt utförs behandlingen under lokalbedövning, och det hela tar upp till en timme. Efteråt är det viktigt att ta hand om det behandlade området, genom att hålla rent men torrt – och inte peta på området i onödan. Make up ska självklart undvikas under läketiden.

Kontakta oss om du vill ta bort leverfläckarna!

Conturkliniken har stor erfarenhet av att avlägsna leverfläckar från olika ställen på kroppen.

Vill du ta bort missprydande leverfläckar? Kontakta oss på Conturkliniken för en konsultation!