Blir det gropar efter fettsugning?

Boka ditt besök direkt online
Bukplastik kvinna före

Jag är nyfiken på fettsugning på magen och har några frågor. Jag har googlat lite och läst om att det kan finnas problem med gropar efteråt? Några har lagt upp bilder före och efter och berättat att det blir ojämnt, inte så snyggt. Hur ställer ni er till det?

Jag är smal, 1.60 cm, 50 kg, men har fett runt navelområdet som inte går att träna bort, vill gärna att magen ska vara platt, men om det blir gropar, hur åtgärdar ni det?

Om det uppstår gropar har det tagits bort för mycket fett och man kan behöva lägga dit fett.

Med tanke på din längd och vikt låter det spontant inte som att du är kandidat för en fettsugning. Kom in till oss på Conturkliniken så tar vi ett samtal om vad du vill uppnå och vilken behandling som är bäst för dig.

Boka en konsultation

Här kan du boka tid för en konsultation hos läkare eller sköterska. Du kan också boka tid för injektionsbehandling och återbesök hos sköterska.

Boka tid online

Vill du veta mer om fettsugning?

Läs mer om behandlingen, se priser, eller titta på före- och efterbilder.

Om fettsugning