Kan man få bort ojämna hudtoner?

Boka ditt besök direkt online
närbild på ansikte hos man

Jag har indisk hy med mycket ojämn hudton som mesta dels är genetisk, med väldigt mörka ringar.
Finns det någon behandlingsform hos er som ni tror skulle kunna hjälpa?

Jag har mörka ringar genetiskt, som du kan se i bifogad bild, och har mörkt runt munnen och lite ner på kinderna. Är det värt att prova?

Jag har tittat på dina bilder. Du har ju dels en mörk hud och dels är du insjunken under ögonen. Med fettinjektion går det att få bort skuggan som beror på det insjunkna genom att fylla upp med fett. Då brukar det se bättre ut, jag kan dock inte garantera att du blir av med allt de mörka. Patienter upplever att det blir lättare att sminka över då det blir slätt under ögonen. Det finns en risk vid fettinjektion att det kan bli bruna pigmentinlagringar i huden, som kan ske om det uppstår ett blåmärke och sitta i väldigt länge.

Boka en konsultation

Här kan du boka tid för en konsultation hos läkare eller sköterska. Du kan också boka tid för injektionsbehandling och återbesök hos sköterska.

Boka tid online

Vill du veta mer om fettinjektion?

Läs mer om behandlingen, se priser eller titta på före- och efterbilder.

Om fettransplantation