Frågor och svar

Är det försent att operera in implantat 10 år efter en mastektomi?

Boka ditt besök direkt online
interiör på conturkliniken med medarbetare i bakgrunden
förberedelse inför bröstoperation med implantat

Jag genomgick en dubbel mastektomi för 10 år sedan, och nu ångrar jag att jag inte tog implantat. Är det försent att göra det nu? Tack på förhand!

Svar:

Det är aldrig för sent under förutsättning att Du är relativt frisk och inte alltför överviktig. Gör man en bröstrekonstruktion sent och t.ex. erhållit strålbehandling så är inte alltid implantat förstahandsmetoden. Du får diskutera rekonstruktionsmetod med din plastikkirurg. Det finns många alternativ nuförtiden.

Vill du veta mer?

Kontakta oss på telefon: 08 – 503 858 00 eller via e-post nedan.

Boka en konsultation

Här kan du boka tid för en konsultation hos läkare eller sköterska. Du kan också boka tid för injektionsbehandling och återbesök hos sköterska.

Boka tid online

Vill du veta mer om bröstkirurgi?

Läs mer om behandlingar, se priser eller titta på före- och efterbilder.

Läs mer om bröstkirurgi