Jag undrar om ni injicerar botox i käkmuskeln?

Boka ditt besök direkt online
fillers i läpparna på tjej

Jag har övervägt fettsugning av fettdepåerna i kinderna m.m tills jag faktiskt insåg att det är käkmuskeln som ger mig min ”fyrkantiga” ansiktsform. Vilket jag först trodde var hamsterpåsar. Om ni utför detta så undrar jag om det går att förminska muskeln ytterligare genom flera injektioner. Eller uppnår man det ”minsta läget” efter första behandlingen?

Jag är fullt medveten om att detta måste fyllas på var tredje/fjärde månad. Men är ändå intresserad av att veta om det går att minska ytterligare om man inte nått önskad minskning vid första injicering.

Ja, vi ger injektion av botox i käkmuskeln och mycket riktigt sitter effekten i 3–5 månader. Vid första behandlingstillfället ger man en så kallad standard-dos och ibland kan det behövas komplettering inom en vecka eftersom det är lite individuellt hur mycket varje patient behöver för att få god effekt. Sedan vet man vilken dos som passar just dig, vid behandlingstillfälle 2 osv.

Boka en konsultation

Här kan du boka tid för en konsultation hos läkare eller sköterska. Du kan också boka tid för injektionsbehandling och återbesök hos sköterska.

Boka tid online

Vill du veta mer om injektionsbehandlingar?

Läs mer om behandlingar, se priser eller titta på före- och efterbilder.

Mer om injektioner