Frågor och svar

Vad kostar det att ta bort åderbråck?

interiör på conturkliniken med medarbetare i bakgrunden
åderbråck närbild

Svar:

Hos oss på Conturkliniken kostar det mellan 14900 – 3950, beroende på omfattning och om det är ett eller båda benen som behandlas. Vi är specialister på åderbråck och behandlingen utförs av erfaren specialistkirurg.

Läs mer om åderbråck och hur vi kan hjälpa dig bli av med dem!

Är det värt kostnaden att ta bort åderbråck?

Många som har åderbråck på benen lider av det, trots att det är otroligt vanligt. En bedömning är att upp till 40 % av alla vuxna någon gång får åderbråck.  De gör allt för att dölja de blå strimmorna, och undviker exempelvis lätta kläder när det är varmt. Det kan vara ett stort bekymmer som påverkar det dagliga livet, samtidigt som det påverkar självkänslan. Vilken metod som passar dig bäst beror på många faktorer. Som orsak och livssituation.

>> Se våra före- och efterbilder

När du vill ta bort åderbråck

För att ta reda på vilket behandlingsalternativ som passar dig bäst gör du klokast i att boka en konsultation hos oss. Där går vi igenom dina förutsättningar och önskemål. Vi rekommenderar en behandlingsmetod och berättar allt om hur det går till. Du kommer också få möjlighet att ställa alla frågor du har om att ta bort åderbråck, och om vad det kostar att göra det. Varmt välkommen att ta kontakt med Conturkliniken!

 

    Vill du veta mer?

    Kontakta oss på telefon: 08 – 503 858 00 eller via e-post nedan.