fråga våra kirurger

Har du en fråga till våra kirurger?

För oss är varje patient unik! Välkommen att ställa frågor till våra kirurger som är experter med dokumenterade specialkompetenser inom respektive behandlingsområde. Conturkliniken® har utfört plastikkirurgi & estetiska behandlingar sedan 1995 och har över 15000 nöjda kunder. Vi erbjuder behandlingar med fokus på att ge dig som kund ett tryggt, unikt och kvalitativt omhändertagande.

För andra frågor och svar, klicka här

Ring oss Boka ditt besök online

Pigmentfläckar

Hem | Estetiska behandlingar | Hudvård | Pigmentfläckar

Om pigmentfläckar och om hur vi kan behandla huden

Beroende på hur pigmetförändringen uppkommit väljer vi behandling.
På Conturkliniken tar vi bort pigmentfläckar med hjälp av laser.

Det går alltid att få en hud som har mindre pigmentfläckar och jämnare hudfärg. Pigmentfläckar och ojämn färg i ansiktet åtgärdas enkelt och är onödigt att ha om det upplevs som störande. Vissa fläckar behandlas snabbast med laserbehandling och eller kemisk peeling. Andra ska absolut undvika laser och då behandlas dessa med ett medicinskt hudvårdsprogram. I vissa fall använder man alla tre alternativen.

På Conturkliniken i Stockholm har vi i mer än 20 år arbetat med medicinsk hudvård och vet vad som är bäst på marknaden just nu!

Då varje patient är speciell kan man inte använda samma strategi för alla, på Conturkliniken i Stockholm har vi valt att arbeta med olika hudvårdskoncept för att kunna skapa den kombination som ger dig bästa möjliga individuella behandling beroende på orsaken till pigmentförändringen och vad du själv önskar uppnå.

Olika typer av pigmentsförändringar:

Våra behandlingar mot pigmentfläckar:

Bonuskortet!

Vi vill belöna våra återkommande kunder med ett bonuskort, läs mer om vad det innebär här.

Bonuskort för icke kirurgiska behandlingar